- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Η υποβολή της δήλωσης για το κτηματολόγιο είναι υποχρεωτική γιατί σε διαφορετική περίπτωση επέρχονται οι κατά το νόμο προβλεπόμενες κυρώσεις.
Παράταση μέχρι τις 22 Νοεμβρίου για περιοχές σε Αγκίστρι, Πόρο, Σπέτσες, Υδρα, Κύθηρα, Μέθανα, Τροιζήνα και Μάνδρα, αλλά και έως τις 22 Ιανουαρίου για Ιωάννινα και Θεσπρωτία, έδωσε το Κτηματολόγιο στη συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας.
Παράλληλα, οι πολίτες που έχουν περιουσίες σε Δράμα, Ξάνθη, Θάσο, Ροδόπη, Γρεβενά, Ιωάννινα, Βοιωτία, Φωκίδα, Ευρυτανία, Φθιώτιδα, Αιτωλοακαρνανία, Ηλεία, Αρκαδία, Ηράκλειο, Μαγνησία, Λασίθι και Δυτική Αττική έχουν μόλις 2 μέρες να ολοκληρώσουν τη διαδικασία και αυτό γιατί εκπνέει στις 31 Οκτωβρίου η σχετική προθεσμία και δεν αναμένεται να δοθεί άλλη πίστωση χρόνου. Την ίδια ώρα, ξεκίνησε η Ανάρτηση στην Κόρινθο.
Σύμφωνα με το Κτηματολόγιο, όσοι έχουν ακίνητη περιουσία στις εν λόγω περιοχές καλούνται να υποβάλουν δήλωση της ακίνητης περιουσίας τους στο Γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχής όπου βρίσκεται το ακίνητό τους ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gr.
Η υποβολή της δήλωσης είναι υποχρεωτική γιατί σε διαφορετική περίπτωση επέρχονται οι κατά το νόμο προβλεπόμενες κυρώσεις.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Η εξήγηση Κολυδά για τη λειτουργία των φρεατίων εν μέσω βροχοπτώσεων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.