Ελλαδα

Τροχαίο στη Νέα Πεντέλη: «Πέταξε το παιδί στον αέρα»

Τι λέει ο οδηγός του λεωφορείου για την παράσυρση του 14χρονου από διερχόμενο αυτοκίνητο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ/©INTIMENEWS/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΜΑΡΟΣ

Ο οδηγός του λεωφορείου στη Νέα Πεντέλη περιγράφει πώς το αυτοκίνητο παρέσυρε τον 14χρονο, στέλνοντάς τον στην Εντατική.

Για τα όσα δραματικά εκτυλίχθηκαν στη Νέα Πεντέλη, όπου αυτοκίνητο παρέσυρε μαθητή, μίλησε ο οδηγός του λεωφορείου. Ο 14χρονος παραμένει νοσηλευόμενος σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων. Μιλώντας στην τηλεόραση του ANT1, περιέγραψε τη στιγμή που το παιδί βρέθηκε στην άσφαλτο.

«Με προσπερνάει ένα αυτοκίνητο πίσω από το λεωφορείο με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον μικρό και να τον πετάξει στον αέρα. Αυτό έγινε και έπεσε κάτω το παιδί με σφοδρότητα στην άσφαλτο και χτύπησε» τόνισε.

Τυχερό στην ατυχία του, το παιδί δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από δύο γιατρούς που εκείνη τη στιγμή περνούσαν τυχαία από το σημείο.

«Του πέρασαν τον φυσικό ορό και αυτό λένε οι γιατροί, έτσι μου εξήγησε η μάνα που την επισκέφθηκα χθες στο νοσοκομείο, ότι βοήθησε πάρα πολύ για τα εγκεφαλικά αιματώματα που έχει το παιδί» συμπλήρωσε ο οδηγός.

Υπενθυμίζεται ότι η 27χρονη οδηγός του οχήματος, αφού χτύπησε το παιδί, εξαφανίστηκε. Μισή ώρα αργότερα παρουσιάστηκε οικειοθελώς στο Αστυνομικό Τμήμα και παραδέχτηκε την πράξη της.

«Εκείνη τη στιγμή πανικοβλήθηκα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν σταμάτησα και έφυγα. Νιώθω πολύ άσχημα γι' αυτό που έγινε» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το OPEN TV.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ