- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Summer is back! Έως 30 βαθμούς η θερμοκρασία την Κυριακή
Σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου Αθηνών
Καλοκαίρι μέσα στο Φθινόπωρο! Σε ποιες περιοχές θα χτυπήσει αύριο, Κυριακή, 30αρια ο υδράργυρος, σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Ηλιοφάνεια με λίγες μόνο νεφώσεις στο Αιγαίο και στα νότια ηπειρωτικά, καθώς και ενισχυμένοι βοριάδες στο Αιγαίο, αναμένονται την Κυριακή, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 15 έως 28 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 15 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 20 έως 24 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη (στη Νότια Κρήτη ένα έως δύο βαθμούς υψηλότερη), 17 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 30 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και τις μεσημεριανές ώρες από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια αναμένεται στην Αττική και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές και νυκτερινές ώρες αναμένεται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τραγούδησε για τον έρωτα και τον χωρισμό, σημαδεύοντας μια ολόκληρη εποχή
Πότε καταργούνται οριστικά οι παλιές ταυτότητες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι πάγιες συστάσεις της ΠΟΜΙΔΑ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων
Τι ισχύει για το delivery και τις εργασίες στην ύπαιθρο
Δείτε ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο»
Η απότομη αλλαγή του καιρού που έφερε προβλήματα στο οδικό δίκτυο
«Συναγερμός» από τον μετεωρολόγο για αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς
H υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Ωλένη Ηλείας
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 22 Ιουλίου
Τι ισχύει για τις υπηρεσίες delivery
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.