- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ειδικοί Φρουροί για επίθεση στα Εξάρχεια: Διψούν για αίμα αστυνομικού
Ο γενικός γραμματέας Στράτος Μαυροειδάκος χαρακτηρίζει «θρασύδειλους» τους δράστες
Αυτοί που επιτέθηκαν στη διμοιρία των ΜΑΤ στα Εξάρχεια, «ήθελαν να αφαιρέσουν ζωή», τόνισε ο γενικός γραμματέας Ειδικών Φρουρών.
Για τη «βροχή» μολότοφ που δέχτηκε η διμοιρία των ΜΑΤ στα Εξάρχεια το βράδυ της Πέμπτης, τοποθετήθηκε ο γενικός γραμματέας Ειδικών Φρουρών. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6», εκτίμησε ότι οι δράστες «διψούν για αίμα αστυνομικού», ξεκαθαρίζοντας ότι «ήθελαν να αφαιρέσουν ζωή». Κατά τη διάρκεια της χθεσινής επίθεσης, ένας αστυνομικός τραυματίστηκε έξω από κτίριο το οποίο τελούσε υπό κατάληψη και πλέον έχει σφραγιστεί.
«Μου είπε ότι έφαγε το μπουκάλι στο κεφάλι. Του έκαναν ράμματα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε. Ευτυχώς δεν είχε εγκαύματα γιατί η μολότοφ έσκασε λίγο μακριά από το κεφάλι του» ανέφερε ο κ. Μαυροειδάκος.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η κατάσταση στα Εξάρχεια δεν είναι καλή. «Έχει αργήσει η ομάδα Δέλτα να επανέλθει στον δρόμο. Είμαστε ανθρώπινοι στόχοι» εκτίμησε, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν μπορεί διμοιρίες των ΜΑΤ να φυλούν κτίρια που έχουν εκκενωθεί, επειδή αυτά δεν αποδίδονται στους ιδιοκτήτες τους.
Υπενθυμίζεται ότι η επίθεση στη διμοιρία των ΜΑΤ σημειώθηκε στην οδό Καλλιδρομίου. Οι δράστες πέταξαν μολότοφ και πέτρες. Το κτίριο είχε εκκενωθεί στις 26 Αυγούστου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Κατά τη διάρκεια του δρομολογίου από τον Πειραιά προς Χίο και Λέσβο
Βελτιώνεται το σκηνικό - O υδράργυρος θα αγγίξει τους 28 βαθμούς στα ηπειρωτικά
Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για τα μέτρα προληπτικής πυροπροστασίας
Η ιστορία ενός σταθμού που όλοι περιμένουν να μεταφερθεί, αλλά που εξακολουθεί να μένει εκεί όπου τον ξέρουν όλοι
Χιλιάδες μαθητές διεκδικούν μια θέση - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διαδικασία
Αναλυτικά οι τροποποιήσεις στις Γραμμές 6 και 7 έως τις 30 Απριλίου
Αστάθεια σε Κρήτη και Δωδεκάνησα - Φυσιολογικές θερμοκρασίες στην υπόλοιπη Ελλάδα
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Η συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην περιοχή
Ένα παγκοσμίου βεληνεκούς έργο που ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία
Για ποια πάρκα πρόκειται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.