- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στην ανακρίτρια ο δικηγόρος που φέρεται να ασελγούσε σε 11χρονη
Ο συλληφθείς δηλώνει αθώος και «θύμα σκευωρίας οικονομικής φύσεως»
Απολογείται στην ανακρίτρια Λαμίας ο δικηγόρος, ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά 11χρονο κορίτσι.
Ενώπιον της ανακρίτριας στα δικαστήρια της Λαμίας αναμένεται να απολογηθεί εντός της ημέρας ο δικηγόρος που φέρεται να κακοποιούσε επί τρία χρόνια την ανήλικη κόρη του κηπουρού του.
Ο κατηγορούμενος, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα, υποστηρίζει πως είναι αθώος και δηλώνει θύμα «σκευωρίας οικονομικής φύσεως». Ισχυρίζεται, επίσης, πως άνθρωποι που τον κατηγορούν και τον ενέπλεξαν, «καλύπτουν κάποιον άλλον» που έκανε ό,τι έκανε στο ανήλικο κοριτσάκι.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, στο πλαίσιο της προανάκρισης η οποία ολοκληρώθηκε, διαπιστώθηκε και ιατροδικαστικά ότι το κοριτσάκι έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά και μάλιστα αυτό φέρεται να συμβαίνει από το 2016 μέχρι και το 2019, που η 11χρονη έλυσε τη σιωπή της και αποφάσισε να μιλήσει στους γονείς της.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δικηγόρος φέρεται να είναι από την Αθήνα και έχει το εξοχικό σε παραθεριστικό οικισμό της Φθιώτιδας. Ο πατέρας της μικρής φρόντιζε τον κήπο και έκανε διάφορες εργασίες στο εξοχικό του δικηγόρου, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία έτσι να πλησιάσει το μικρό κορίτσι και να το ξεγελάσει με διάφορα δώρα και υποσχέσεις.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Τι πρέπει να κάνουν οι καταναλωτές
Τι αλλάζει στο θεσμικό πλαίσιο
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή ώρας
Άμεση ήταν η κινητοποίηση των επίγειων και εναέριων δυνάμεων της Πυροσβεστικής
Στο σχολείο φοιτούν έξι παιδιά, ενώ ακόμη δύο βρίσκονται στο προνήπιο
Πότε ξεκινούν οι εξετάσεις
Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις στο σημείο
Το πενθήμερο για τους εργαζόμενους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πρέπει να καταπολεμηθούν και τα αβγά των εντόμων
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι είπε για τα όσα ακολούθησαν την κλήση από την κλινική
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.