- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δικηγόρος φέρεται να βίαζε 11χρονη από τα 8 της χρόνια
Όλα βγήκαν στη φόρα όταν το κοριτσάκι έσπασε τη σιωπή του
Φθιώτιδα: Δικηγόρος φέρεται να βίαζε ανήλικη από τα 8 μέχρι τα 11 της χρόνια.
Δικηγόρος στη Φθιώτιδα φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά κοριτσάκι από την ηλικία των 8 ετών μέχρι και την ηλικία των 11 ετών.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, στο πλαίσιο της προανάκρισης η οποία ολοκληρώθηκε, διαπιστώθηκε και ιατροδικαστικά ότι το κοριτσάκι έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά και μάλιστα αυτό φέρεται να συμβαίνει από το 2016 μέχρι και το 2019, που η 11χρονη έλυσε τη σιωπή της και αποφάσισε να βάλει τέλος στον εφιάλτη μιλώντας στους γονείς της.
Ο φερόμενος ως δράστης είναι δικηγόρος στον οποίο έχει ασκηθεί δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα και θα απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή Λαμίας το πρωί της Παρασκευής.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δικηγόρος είναι από την Αθήνα και έχει το εξοχικό σε παραθεριστικό οικισμό της Φθιώτιδας. Ο πατέρας της μικρής φρόντιζε τον κήπο και έκανε διάφορες εργασίες στο εξοχικό του δικηγόρου, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία έτσι να πλησιάσει το μικρό κορίτσι και να το ξεγελάσει με διάφορα δώρα και υποσχέσεις.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το σημείο έχει αποκλειστεί από πυροτεχνουργούς
Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τρεις κατηγορούμενους - Ένοχες δύο γυναίκες, αναμένεται η απόφαση για ποινές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ξεκάθαρος ο Έλληνας τραγουδιστής
Ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση
Συνελήφθη ένας 18χρονος, καθώς και δύο γυναίκες για υπόθαλψη
«Μαμά, σήμερα έφερε έναν φίλο μου...»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα στο gov.gr
«Υπήρχε έντονη μικροσεισμική ακολουθία εδώ και μήνες»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.