- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Πορεία του ΠΑΜΕ για τα τιμολόγια της ΔΕΗ
Αυτήν την ώρα βρίσκονται έξω από το υπουργείο Εργασίας
Πορεία στο υπουργείο Εργασίας πραγματοποιούν μέλη του ΠΑΜΕ που νωρίτερα συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ.
Πορεία στο υπουργείο Εργασίας πραγματοποιούν μέλη του ΠΑΜΕ που νωρίτερα συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Χαλκοκονδύλη ενάντια στις αυξήσεις στα τιμολόγια που φέρνει η κυβέρνηση στο πλαίσιο του σχεδίου διάσωσής της.
Σύμφωνα με το 902.gr η πορεία πραγματοποιείται προκειμένου να εκφραστεί η διαμαρτυρία «στα σχέδια κυβέρνησης - εργοδοσίας για παρεμπόδιση της οργάνωσης των αγώνων, μέσω αντιδραστικών αλλαγών στο συνδικαλιστικό νόμο».
Όσον αφορά τη συγκέντρωση στη ΔΕΗ το ΠΑΜΕ σε ανακοίνωσή του αναφέρει:
«Η κυβέρνηση της ΝΔ, με μεγάλη ταχύτητα ολοκληρώνει το έργο που παρέλαβε από το ΣΥΡΙΖΑ για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, την παράδοση της παραγωγής ενέργειας και των δικτύων στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα και ταυτόχρονα κλιμακώνει την επίθεση στα φτωχά εργατικά και λαϊκά νοικοκυριά με νέες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, με νέους εκβιασμούς και απειλές για δεκάδες χιλιάδες διακοπές συνδέσεων».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.