- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Υπήρχε συνοδηγό στη μοιραία BMW που σκότωσε γιαγιά κι εγγόνι στο Αίγιο, Τι κατέθεσε στις Αρχές.
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση του φρικτού τροχαίου που προκάλεσε ένας 28χρονος στις Καμάρες Αιγίου, όταν το βράδυ της Κυριακής με το πολυτελές αυτοκίνητο του μάρκας BMW, καβάλησε πεζοδρόμιο, παρέσυρε, σκότωσε κι εγκατέλειψε μια 67χρονη γιαγιά και το 2 μηνών εγγονάκι της.
Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεών του ο ΑΝΤ1, ο 28χρονος αξιωματικός του Ναυτικού δεν ήταν μόνος στο μέσα στο αυτοκίνητο, αλλά είχε ως συνοδηγό μια γυναίκα η οποία παρά το σοκ που υπέστη από το τροχαίο έχει ήδη δώσει κατάθεση στις Αρχές για το τι ακριβώς συνέβη.
Υπενθυμίζεται πως ο 28χρονος αφού εγκατέλειψε την γιαγιά και το εγγονάκι της, αλλά και την συνοδηγό του οχήματος κατευθύνθηκε προς τη θάλασσα για να γλιτώσει τη σύλληψη. Υπήρξε καταδίωξη κι αφού μπήκε με το μαγιό μέσα, έφτασε σε ένα σκάφος με κουκούλα, κρύφτηκε εντός αυτού μέχρι εντέλει να πειστεί από συγγενείς να παραδοθεί στην Αρχές.
Καταληκτικά, σημειώνεται ότι πλέον τα βλέμματα στρέφονται και στα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο 28χρονος οδηγός του ΙΧ που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, καθώς σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος στη στροφή.
Την δια ώρα, η οργή κυριαρχεί στο χωριό Καμάρες για το γεγονός πως ο 28χρονος αφέθηκε ελεύθερος με απόφαση του εισαγγελέα από το ναυτοδικείο Πειραιά, ενώ του ασκήθηκε δίωξη μόνο για ανθρωποκτονία από αμέλεια η οποία θεωρείται πλημμεληματικού χαρακτήρα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.