- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Χτύπημα ΣΔΟΕ στις απομιμήσεις: Κατασχέθηκαν 29.720 μαϊμού ρολόγια
Το κλιμάκιο δέσμευσε εμπορευματοκιβώτιο στο λιμάνι του Πειραιά με προέλευση Κίνας
Μεγάλες ποσότητες «μαϊμού» προϊόντων κατέσχεσε το ΣΔΟΕ.
Νέο σοβαρό πλήγμα στα κυκλώματα διακίνησης και εμπορίας απομιμητικών προϊόντων πέτυχε το ΣΔΟΕ, κατάσχοντας μεγάλες ποσότητες «μαϊμού» προϊόντων μετά από συντονισμένη επιχείρηση στην Αττική.
Μεταξύ των αντικειμένων που κατασχέθηκαν, υπήρχαν απομιμήσεις πολυτελών ρολογιών των γνωστότερων και ακριβότερων εταιρειών διεθνώς- όπως ROLEX, HUBLOT, PATEK PHILIPPE κ.λπ.-, κάρτες εγγυήσεων καλής λειτουργίας και κουτιά συσκευασίας των ρολογιών αυτών, καθώς και περισσότεροι από 180.000 αναπτήρες, με το σήμα κυρίως της γνωστής εταιρείας BIC.
Ειδικότερα, την Τετάρτη 7 Αυγούστου κλιμάκιο υπαλλήλων της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης ΣΔΟΕ Αττικής δέσμευσε εμπορευματοκιβώτιο στο λιμάνι του Πειραιά, το οποίο προέρχονταν από την Κίνα, ενώ ως υποτιθέμενος τελικός προορισμός τού εμπορευματοκιβωτίου δηλώνονταν επιχείρηση στην Αλβανία.
Κατά τον έλεγχο του εμπορευματοκιβωτίου, με τη συνδρομή των υπαλλήλων του Τελωνείου Ελευσίνας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τα ακόλουθα απομιμητικά είδη: 29.720 ρολόγια, 1.630 κουτιά ρολογιών, 1.100 σακούλες συσκευασίας, 550 κάρτες εγγύησης και 180.600 αναπτήρες.
Η ζημιά των δικαιούχων εταιρειών των σημάτων, υπολογίζεται σε πολλά εκατ. ευρώ. Τα κατασχεθέντα απομιμητικά προϊόντα θα μεταφερθούν σε πιστοποιημένη επιχείρηση ανακύκλωσης στην Αττική, όπου και θα καταστραφούν.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Εθνική Επιτροπή απορρίπτει τον μαζικό εμβολιασμό, προκρίνει βιοασφάλεια και εκρίζωση
Σαρωτική επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε πάνω από 30 βενζινάδικα
Επελαύνει η κακοκαιρία - Νέες οδηγίες από την Πολιτική Προστασία
Η Ελλάδα στην πρώτη ομάδα χωρών του προγράμματος “OpenAI Education for Countries” και πιλοτική εφαρμογή του ChatGPT Edu στα δημόσια σχολεία
Πού θα σημειωθούν οι προγραμματισμένες διακοπές νερού
Σε αυξημένη ετοιμότητα κρατικός μηχανισμός και δήμοι – Τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες σε κάθε περίπτωση
Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα
Φτάνουν έως και 9 μποφόρ
Η νέα ανάρτηση του μετεωρολόγου
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
«Μακάρι να πέσουμε έξω» λέει η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ
Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει ο μετεωρολόγος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το πρόστιμο αν δεν τις έχετε σε περιοχές όπου είναι υποχρεωτικές
«Περιορίστε τις μετακινήσεις σας»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.