- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Meteo Alarm: Προσοχή, τοπικά θυελλώδεις άνεμοι - Σε ποιες περιοχές
Εντάσεως έως και 8 μποφόρ κατά τη διάρκεια της ημέρας
Θυελλώδεις άνεμοι, εντάσεως έως και 8 μπορόφ τοπικά, αναμένονται στη νησιωτική Ελλάδα.
Προειδοποίηση για περαιτέρω ενίσχυση των ανέμων στη νησιωτική Ελλάδα εξέδωσε για σήμερα, Δευτέρα 19 Αυγούστου, η υπηρεσία Meteo Alarm του Δικτύου Ευρωπαϊκών Μετεωρολογικών Υπηρεσιών. Ειδικότερα, αναμένονται πολύ ισχυροί και τοπικά θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι σε Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, βορειοανατολικό Αιγαίο και Κρήτη. Σε Κυκλάδες και Κρήτη, μάλιστα, η ισχύς των ανέμων κατά τη διάρκεια της ημέρας θα φθάσει κατά τόπους τα 8 μποφόρ.
Οπως αναφέρει το meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, «σήμερα οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο βόρειοι βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ, με περαιτέρω ενίσχυση τις βραδινές ώρες». Στο υπόλοιπο Αιγαίο, ωστόσο, «οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τις θερμές ώρες της ημέρας δυτικοί βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
114 νέες εισαγωγές COVID-19 και 52 για γρίπη την τελευταία εβδομάδα
Οι καταναλωτές καλούνται να μην το καταναλώσουν - Η ανακοίνωση
Η χειμερινή ώρα επιστρέφει για μία ακόμη φορά
Χωρίς επίσκεψη στον Δήμο Αθηναίων η έκδοση της Κάρτας Δακτυλίου - Ποιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση, τι δικαιολογητικά χρειάζονται και πώς χρησιμοποιείται
Βίντεο με το σημείο όπου πραγματοποίησε βαριά προσγείωση
Συνελήφθη ο 27χρονος δράστης
Το χρονικό πριν από τη βαριά προσγείωση
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Αστυνομικοί συνέλαβαν τον 47χρονο
Τι εξετάζουν οι Αρχές
Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ημέρες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.