- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ηλεκτροπληξία υπέστη 8χρονος στη Μηλίνα Πηλίου (εικόνες)
Το παιδί άγγιξε γυμνά καλώδια σε κολόνα φωτισμού
Οκτάχρονος υπέστη ηλεκτροπληξία στη Μηλίνα Πηλίου από εκτεθειμένα καλώδια σε κολόνα δημοτικού φωτισμού.
Παιδί, 8 ετών, υπέστη ηλεκτροπληξία, αγγίζοντας εκτεθειμένα καλώδια από κολόνα δημοτικού φωτισμού, στην προβλήτα του παραθαλάσσιου χωριού Μηλίνα από την πλευρά του Παγασητικού.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα magnesianews.gr το παιδί έπαιζε στη γέφυρα που υπάρχει στην παραλία περίπου στις 10 το βράδυ της Παρασκευής όταν ακούμπησε την κολόνα που βρίσκεται στην άκρη της γέφυρας.
Στην κολόνα υπήρχαν εκτεθειμένα γυμνά καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος και το παιδί χτυπήθηκε από το ηλεκτρικό ρεύμα. Πρόκειται για ένα οκτάχρονο αγόρι ιταλικής καταγωγής που κάνει διακοπές με την οικογένειά του στη Μηλίνα.
Το παιδί συνήλθε γρήγορα ενώ λίγο αργότερα ασθενοφόρο το μετέφερε στο Κέντρο Υγείας της Αργαλαστής. «Το περιστατικό ήρθε να προστεθεί σε άλλο ατύχημα στην παραλία όπου παραθεριστής έπεσε μέσα σε τρύπα ξύλινης διάβασης πάλι στην παραλία», σημειώνει η τοπική ιστοσελίδα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.