- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών
Ποιες λωρίδες κυκλοφορίας και πότε θα αποκλειστούν
Εργασίες αποκατάστασης στηθαίων ασφαλείας θα πραγματοποιηθούν στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών.
Εργασίες αποκατάστασης στηθαίων ασφαλείας θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 6 Αυγούστου έως την Πέμπτη 8 Αυγούστου, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν σε διάφορες θέσεις μεταξύ του κόμβου Σωζόπολης και του κόμβου Ν. Μουδανίων. Στις θέσεις όπου θα εκτελούνται οι εργασίες θα αποκλείονται οι αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις.
Οι παραπάνω εργασίες θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7 το πρωί. Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής και το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρώτη εμφάνιση για τα προηγμένα αντιπυραυλικά συστήματα David's Sling και Spyder, καθώς και νέα αυτόνομα drone
Παιδεία, υγεία και κόστος ζωής στο επίκεντρο των πανελλαδικών διαδηλώσεων
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού θα χτυπήσουν οι βροχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά την έγκριση του τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Λιβύης που ελέγχεται από τη Βεγγάζη
Εκτός λειτουργίας σύστημα ανίχνευσης διαρροής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σήμερα σε περισσότερες από 50 πόλεις της χώρας
Μετά τη νέα ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε
Πού θα γίνουν οι συγκεντρώσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.