- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ρουβίκωνας: Ποινές φυλάκισης 5 και 6 μηνών σε δύο μέλη
Για την επίθεση με μπογιές στα γραφεία του ΣΕΒ
Φυλάκιση 5 και 6 μηνών επέβαλε το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο στους δύο κατηγορούμενους που έριξαν μπογιές στα γραφεία του ΣΕΒ.
Ποινές φυλάκισης 5 και 6 μηνών επέβαλε το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο, στους δύο κατηγορούμενους που έριξαν μπογιές στα γραφεία του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων, στο Σύνταγμα στις 21 Ιουλίου που οργάνωσε η ομάδα Ρουβίκωνας.
Οι δύο κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι για φθορά ξένης ιδιοκτησίας με αντίστοιχη καταδικαστική εισαγγελική πρόταση.
Η οργάνωση λίγες ώρες μετά την επίθεση στον ΣΕΒ, είχε αναρτήσει κείμενο στο οποίο ανέφερε πως αφορμή για την ενέργεια των μελών της ήταν δηλώσεις του προέδρου του Συνδέσμου σχετικά με τον κατώτατο μισθό, ζητώντας την κατάργηση της νομικής κατοχύρωσής του.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες βίντεο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.