- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πήλιο: Η ατάκα ιδιοκτήτριας ταβέρνας στον Τζόνσον για το μαλλιά του
«Θα ήσουν πολύ όμορφη κούκλα, θα έμοιαζες με τη Barbie»
Η Νικολέτα Κουτλαγκά διατηρεί εστιατόριο στην Αργαλαστή που είναι ένα από τα αγαπημένα του Μπόρις Τζόνσον. Τι του είπε για τα μαλλιά του.
Το Πήλιο είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς του νέου πρωθυπουργού της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, καθώς ο πατέραςτου στις αρχές της δεκαετιάς του 2000 προσέλαβε έναν αρχιτέκτον να αποκτήσει μια βίλα στο Χόρτο. Έκτοτε, η οικογένεια του Μπόρις Τζόνσον έχει επισκεφθεί πολλές φορές την περιοχή.
Το Euronews βρέθηκε κοντά στο Χόρτο, και συγκεκριμένα στην Αργαλαστή όπου διατηρεί εστιατόριο η Νικολέτα Κουτλαγκά το οποίο σύμφωνα με τους ντόπιους είναι ένα από τα αγαπημένα του Μπόρις Τζόνσον.
Μιλώντας στο Euronews, η Νικολέτα Κουτλαγκά δεν αναφέρθηκε στην αδυναμία του Τζόνσον στο φαγητό της αλλά σε έναν διάλογο που είχαν για τα μαλλιά του. «Του είπα για τα μαλλιά του, ότι είναι αρκετά μακριά και ατημέλητα. Γέλασε και του είπα: Αν ήσουν κορίτσι, θα ήσουν πολύ όμορφη κούκλα, θα έμοιαζες με τη Barbie».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες βίντεο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.