- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Νέα μεταβολή του καιρού που θα φέρει παροδικές μπόρες, βροχές αλλά και καταιγίδες αναμένεται να γίνει αισθητή από την Τρίτη, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους.
Νέα μεταβολή του καιρού που θα φέρει παροδικές μπόρες, βροχές αλλά και καταιγίδες αναμένεται να γίνει αισθητή από την Τρίτη, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους.
Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου εκτιμά για τον καιρό της εβδομάδας ότι το μελτέμι θα παραμείνει ενισχυμένο τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας που ξεκίνησε, ενώ προέβλεψε και μπόρες ή και καταιγίδες.
Από τον χάρτη για τον καιρό της εβδομάδας που δημοσιοποίησε, προκύπτει ότι μέχρι και το Σάββατο αναμένονται παροδικές βροχοπτώσεις και καταιγίδες, ιδίως τις θερμές ώρες της ημέρας, σε μεγάλο τμήμα της επικράτειας.
Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού του γνωστού μετεωρολόγου, την Τρίτη πιθανώς να εκδηλωθούν βροχές ή και καταιγίδες σε περιοχές της Θράκης, της Ανατολικής και Δυτικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της κεντρικής Στερεάς Ελλάδας και της κεντρικής Πελοποννήσου.
Παρόμοιος θα παραμείνει ο καιρός και την Τετάρτη, με παροδικές βροχές να αναμένονται σε περιοχές της Θράκης, της Χαλκιδικής, της Ανατολικής Μακεδονίας, της Τρίπολης, της Καλαμάτας και της Στερεάς Ελλάδας.
Από την Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο εκτιμάται πως εκδηλωθούν μπόρες και καταιγίδες σε Ηπειρο, Θεσσαλία, Χαλκιδική, Θράκη, Βέροια, Φλώρινα, Καστοριά, Αγρίνιο, κεντρική Πελοπόννησο και Καλαμάτα.
Επιβεβαιώνει η ΕΜΥ τη μεταβολή του καιρού
Σύμφωνα με την ΕΜΥ, ο καιρός την Τρίτη θα είναι γενικά αίθριος, όμως μετά το μεσημέρι θα σχηματιστούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και στα βορειοανατολικά μεμονωμένες καταιγίδες.
Την Τετάρτη, όπως αναφέρει η ΕΜΥ, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βορειοανατολικά, ενώ στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Στην
υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός αλλά, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα ανατολικά θα εκδηλωθούν βροχές και κυρίως στα ορεινά μικρής διάρκειας καταιγίδες.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ, την Πέμπτη υπάρχει πιθανότητα βροχών και μεμονωμένων καταιγίδων στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά της ανατολικής χώρας και τις Σποράδες, ενώ ο καιρός θα παραμείνει άστατος μέχρι και το Σάββατο.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Τα ίχνη της χάθηκαν από χώρο παιδικής προστασίας
Οι δικαστές έδωσαν όνομα, τόπο βάπτισης και όρισαν διατροφή σε υπόθεση διαζευγμένων γονέων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δεκάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων
Δύο σεσημασμένοι κακοποιοί ταυτοποιήθηκαν από τη Δίωξη Εκβιαστών για την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Αυξημένη κίνηση και καθυστερήσεις σε Κηφισό, Κηφισίας, Μεσογείων, Παραλιακή και βασικούς άξονες
Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.