- CITY GUIDE
- PODCAST
-
24°
Χανιά: Πανικός σε γλέντι γάμου - Κατέρρευσαν γυάλινες πόρτες (video)
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες
Παραλίγο ένα γαμήλιο γλέντι στα Χανιά να μετατραπεί σε τραγωδία, όταν γυάλινες πόρτες ασανσέρ -κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- κατέρρευσαν.
Παραλίγο ένα γαμήλιο γλέντι στα Χανιά να μετατραπεί σε τραγωδία, όταν γυάλινες πόρτες ασανσέρ -κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- κατέρρευσαν, προκαλώντας πανικό σε όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κέντρο όπου γινόταν η δεξίωση.
Σύμφωνα με το zarpanews.gr το συμβάν εκτυλίχθηκε στις 23:00 το βράδυ του Σαββάτου, ενώ έβγαιναν από το ασανσέρ προς την πίστα τα παρανυφάκια μαζί με άτομα της οικογένειας που συνόδευαν το ζευγάρι μετά τον γάμο. Ξαφνικά -και ενώ είχαν βγει, ευτυχώς, όλοι από το ασανσέρ- οι γυάλινες πόρτες του έσπασαν.
Οι στιγμές που ακολούθησαν είναι δύσκολο να περιγραφούν. Ευτυχώς, υπήρξαν μόνο μικρές γρατζουνιές από τα θραύσματα των γυαλιών, ενώ σημειώνεται ότι χρειάστηκε περίπου μία ώρα για να ηρεμήσουν, τελικά, τα πνεύματα και να συνεχιστεί το γλέντι.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο εδώλιο του Εφετείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι
Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γεμάτο νοσταλγία το σημερινό σκίτσο
Δείτε τους πίνακες με όλους τους δρόμους που επηρεάζονται
Έως 24 βαθμούς η θερμοκρασία
114 νέες εισαγωγές COVID-19 και 52 για γρίπη την τελευταία εβδομάδα
Οι καταναλωτές καλούνται να μην το καταναλώσουν - Η ανακοίνωση
Η χειμερινή ώρα επιστρέφει για μία ακόμη φορά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.