- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πατέρας, μητέρα και κόρη πωλούσαν κοκαΐνη μέσα σε κούκλες
Πώς δρούσε η «οικογενειακή επιχείρηση»
Εξαρθρώθηκε οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας κοκαΐνης. Διακινούσαν τα ναρκωτικά κρυμμένα μέσα σε παιδικές κούκλες.
«Οικογενειακή επιχείρηση» εμπορίας κοκαΐνης εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Πατέρας, μητέρα και κόρη συνελήφθησαν και κατηγορούνται ότι δρούσαν ως μέλη οργανωμένου κυκλώματος, που έκρυβαν και διακινούσαν τις ναρκωτικές ουσίες σε επιμελώς κρυμμένες μέσα σε παιδικές κούκλες.
Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκε το ζευγάρι (45χρονος πατέρας και η σύγυγός του, υπήκοος Αλβανίας, 45 ετών) να κινείται με ΙΧ αυτοκίνητο στο Πλατύ Ημαθίας. Στο έλεγχο που διενεργήθηξκε από τους αστυνομικούς στο όχημα, ιδιοκτησίας της 20χρονης κόρης του ζευγαριού, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στο εσωτερικό παιδικής κούκλας δύο δέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 205 γραμμαρίων και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.
Σύμφωνα με την αστυνομία η 45χρονη παρέλαβε την παιδική κούκλα με την κρυμμένη ποσότητα κοκαΐνης νωρίτερα την ίδια ημέρα από την Αθήνα και τη μετέφερε μέχρι την Ημαθία με τρένο, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή της στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του αντρόγυνου στην περιοχή της Χαλκηδόνας, όπου εντοπίσθηκε και συνελήφθη και η 20χρονη κόρη τους, βρέθηκαν δύο ακόμη παρόμοιες παιδικές κούκλες, που έφεραν κρύπτες, τις οποίες φέρεται ότι χρησιμοποιούσαν για την απόκρυψη και μεταφορά των ποσοτήτων κοκαΐνης. Επίσης, κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 8.640 ευρώ και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία -για συμμορία και παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών- θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δύο τραυματίες, σε σοβαρή κατάσταση ο 21χρονος αναβάτης
Μετά από μια γενναία, αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο
Συνεργασία του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου
Σχετικά με το πρόστιμο ύψους 300 ευρώ που επιβλήθηκε την περασμένη Κυριακή
Κάλεσμα σε όλους τους designers για υποβολή προτάσεων
Επιχειρούν 52 πυροσβέστες και ένα αεροσκάφος
Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Όχημα κατέληξε σε χαντάκι
Δείτε τι έγινε το περασμένο Σάββατο με τον Μάκη στο Fuzz Club
Η φωτιά συνεχίζει να καίει, μήνυμα 112 στους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
«Η μεγαλύτερη αστική απαλλοτρίωση στη χώρα - Πάμε και για ρεκόρ ταχύτητας και ποιότητας» λέει ο Δούκας
Καθώς και δύο ακόμα κατηγορουμένων
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.