Ελλαδα

Σκότωσε τον σύζυγό της ενώ κοιμόταν – Συνεχίζεται η δίκη

Η Εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή της γυναίκας για ανθρωποκτονία από πρόθεση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
dikastirio4.jpg
© INTIMENEWS/ ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Επτά χρόνια μετά συνεχίζεται η δίκη για την δολοφονία του 44χρονου σωματοφύλακα στο Αιγάλεω.

Επτά χρόνια μετά συνεχίζεται η δίκη για την δολοφονία του 44χρονου σωματοφύλακα στο Αιγάλεω. Την πεποίθηση ότι η γυναίκα που κάθεται στο εδώλιο, κατηγορούμενη για τον φόνο του συζύγου της, είχε σχεδιάσει και προμελετήσει το έγκλημα 3 μήνες πριν το διαπράξει, εξέφρασε στην αγόρευση της η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας. Ζήτησε έτσι την ενοχή της για ανθρωποκτονία από πρόθεση, μια πράξη που φέρεται ότι τελέστηκε τον Ιούνιο του 2012 μέσα στο σπίτι του ζευγαριού την ώρα που το θύμα κοιμόταν.  H γυναίκα του ομολόγησε τέσσερα χρόνια μετά ότι εκείνη τον σκότωσε.

Για την εισαγγελέα δεν έμεινε κανένα περιθώριο αμφιβολίας ότι η σύζυγος είναι και η δολοφόνος αφού όπως είπε είχε κίνητρο για την ανθρωποκτονία.
«Από τον Μάρτιο τον παρακολουθούσε. Σχεδίαζε την εξόντωσή του. Όπως κάθε δολοφόνος είχε σχεδιάσει τον τρόπο αλλά κυρίως το μέσο με το οποίο θα πετύχαινε το ανθρωποκτόνο αποτέλεσμα», είπε χαρακτηριστικά η εισαγγελέας, η οποία χαρακτήρισε την δράστη αμετανόητη.

«Κατηύθυνε τα περιστατικά με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργήσει αμφιβολίες στον περίγυρό της. Στους συγγενείς για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είχε αποκαλύψει ότι ο σύζυγός της δολοφονήθηκε από το δικό του όπλο.» Ένα όπλο με τον οποίο και η ίδια ήταν εξοικειωμένη,  είπε η εισαγγελέας, υποστηρίζοντας ότι ήταν εύκολο για την δράστη να τον σκοτώσει την ώρα που κοιμόταν. Η δική συνεχίζεται με τις αγορεύσεις των δικηγόρων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ