Ελλαδα

Βίκυ Σταμάτη: «Τα βγάζουμε πέρα με πάρα πολλές στερήσεις» (video)

Από τη μεγάλη ζωή στη φυλακή, το lifestyle και οι... κουρτίνες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βίκυ Σταμάτη: Βιώνουμε πόλεμο και πολιτική δίωξη - Top Story | OPEN TV

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, μίλησε στο Open για όλους και για όλα.

«Από τις δύο συντάξεις που παίρνει ο κ. Τσοχατζόπουλος – η μία του βουλευτού και η άλλη του πολιτικού μηχανικού/οικονομολόγου- του επιτρέπεται να παίρνει το ακατάσχετο ποσό, το οποίο είναι 1200 ευρώ από την εκάστοτε σύνταξη. Εκ των οποίων τα 1000 ευρώ καταβάλλονται κάθε μήνα για τα σχολικά δίδακτρα και τις σχολικές υποχρεώσεις του παιδιού μας», είπε η Βίκυ Σταμάτη σε μία συνέντευξη εφ' όλης την ύλης στο Open.

Πρόσθεσε δε, μεταξύ άλλων ότι «Τα βγάζουμε πέρα με πάρα πολλές στερήσεις, με άπειρα προβλήματα. Υπάρχουν άνθρωποι που με κάποιο τρόπο μας ευεργετούν σε στιγμές που έχουμε την απόλυτη ανάγκη. Άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος, αλλά όχι του φιλικού».

«Ήταν υπερδύναμος και έχασε πάρα πολύ δύναμη από τη δύναμή του» είπε η Βίκυ Σταμάτη για την υγεία του Άκη Τσοχατζόπουλου κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην φυλακή.

«Ο Άκης έχει έναν πολύ συγκεκριμένο χρόνο ζωής πια. Δεν είναι γιατρός, δεν είναι Θεός, και γι' αυτό δε θα σας πω τον χρόνο».

Βίκυ Σταμάτη για την υγεία του Άκη Τσοχατζόπουλου στην φυλακή - Top Story | OPEN TV

Μιλώντας για τον πλουσιοπάροχο τρόπο ζωής που της καταλογίζουν, η Βίκυ Σταμάτη είπε μεταξύ άλλων ότι «Ο πρώτος γάμος του έγινε στο Μονακό, δεν ασχολήθηκε όμως κανείς. Ο γάμος έπρεπε να γίνει μακριά για να μην μας αγγίξουν οι εχθροί μας. Ο Άκης μάλιστα ήθελε να παντρευτούμε στη Νίκαια της Γαλλίας».

«Δεν διώχθηκε καμία γυναίκα για κουρτίνες» είπε χαρακτηριστικά απαντώντας στα σχόλια περί προκλητικότητας και αλόγιστης σπατάλης για το πείφημο σπίτι στην Ακρόπολη.

Βίκυ Σταμάτη για σπίτι στην Ακρόπολη: Δεν διώχτηκε καμία γυναίκα για κουρτίνες - Top Story | OPEN TV

Κλείνοντας η Βίκυ Σταμάτη έκανε λόγο για «πόλεμο» που βίωσαν ο Άκης Τσοχατζόπουλος και η ίδια επαναλαμβάνοντας πως ήταν μία πολιτική δίωξη από τους αντιπάλους του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ