- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Ντέμης «αδειάζει» τον Ζουράρι με μία φράση του Μαρκ Τουέιν
«Αναρωτιέμαι αν μας κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά»
Πώς αντέδρασε ο Ντέμης Νικολαΐδης σε δήλωση του Κώστα Ζουράρι για τον ΠΑΟΚ, τη Νέα Δημοκρατία, τον ΣΥΡΙΖΑ και το ελληνικό πρωτάθλημα.
Την απορία του εκφράζει ο Ντέμης Νικολαΐδης για τη δήλωση του υποψήφιου με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Θεσσαλονίκης Κώστα Ζουράρι για τον ΠΑΟΚ, τις εκλογές και το πρωτάθλημα.
Σύμφωνα με τον κ. Ζουράρι αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν κυβέρνηση, ο ΠΑΟΚ δεν θα έπαιρνε το πρωτάθλημα.
Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, απάντησε με μια φράση του αμερικανού συγγραφέα Μαρκ Τουέιν. «Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν μας κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά».
Η δήλωση του Ζουράρι: «Δεν μπορεί να υπάρξει ΠΑΟΚτσής απανταχού της γης που θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, γιατί ο ΠΑΟΚτσής που θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, ψηφίζει Μαρινάκη, τον καταστροφέα του ΠΑΟΚ, ο οποίος μας άλωσε επί 30 χρόνια με τις παράγκες. Εάν δεν υπήρχε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μπόρεσε και μείωσε λίγο την επιρροή της παράγκας του Μαρινάκη, ουδέποτε ο ΠΑΟΚ, με Έλληνες διαιτητές, θα έπαιρνε πρωτάθλημα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η γυναίκα, η οποία υπέστη κάταγμα στο πόδι, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου και νοσηλεύεται
Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες θα πουν το τελευταίο αντίο στον πρώην υπουργό
Τα θέματα των σημερινών μαθημάτων για υποψήφιους ΕΠΑΛ
Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι συλληφθέντες
Ο πρώην σύντροφος κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο
Ποια μαθήματα ακολουθούν
Τα μαθήματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.