- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ώρες αγωνίας για τον 48χρονο που τραυματίστηκε από ταχύπλοο
Το ατύχημα συνέβη στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής
Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Εντατική του Ιπποκρατείου ο 48χρονος αλλοδαπός που τραυματίστηκε από ταχύπλοο.
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται από χτες το απόγευμα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο» ο 48χρονος Ρώσος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στον μηρό και την κάτω κοιλιακή χώρα από εκμισθούμενο ταχύπλοο σκάφος στη θαλάσσια περιοχή Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής.
Το ταχύπλοο διενεργούσε έλξη «θαλασσίου καναπέ».
Ο άνδρας νοσηλεύεται σε καταστολή, ύστερα από σειρά πολύωρων χειρουργικών επεμβάσεων, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο αναπληρωτής διοικητής του Ιπποκρατείου, Χρήστος Μάκος.
«Διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο μας χθες το απόγευμα, ημέρα γενικής εφημερίας. Αντιμετωπίστηκε ως πολυτραυματίας, υποβλήθηκε σε πολύωρες επεμβάσεις (ορθοπεδικές, αγγειοχειρουργικές, ουρολογικές) και πλέον νοσηλεύεται σε καταστολή στη ΜΕΘ, σε κρίσιμη κατάσταση», σημείωσε ο κ. Μάκος.
Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Λιμενικού Σώματος, ο χειριστής του ταχύπλοου σκάφους, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, βρίσκεται αυτή την ώρα στον εισαγγελέα Χαλκιδικής. Παράλληλα διορίστηκε και πραγματογνώμονας ναυπηγός προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες του ατυχήματος.
Στο μεταξύ, άλλος ένας άνδρας, ηλικίας 49 ετών, τραυματίστηκε χθες στη θαλάσσια περιοχή "Αρμενιστής" στη Χαλκιδική. Σύμφωνα με τη Λιμενική Αρχή Μαρμαρά, που ενημερώθηκε για το περιστατικό αργά το απόγευμα, ο 49χρονος τραυματίστηκε μετά από εκτέλεση βουτιάς από το υπό τη διακυβέρνησή του σκάφος "ΝΕΜΟ".
Ο άνδρας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πολύγυρου, για παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση μεταφέρθηκε για περαιτέρω εξετάσεις στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Η οικεία Λιμενική Αρχή διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τραυματισμού.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.