- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πειραιάς: 9 λαθρεπιβάτες κρύβονταν σε κοντέινερ πλοίου
Πιθανόν πρόκειται για μετανάστες - Ζήτησαν να συνεχίσουν το ταξίδι τους
Εννέα λαθρεπιβάτες, πιθανόν μετανάστες, εντοπίστηκαν κρυμμένοι σε κοντέινερ του πλοίου STADT DRESDEN στο λιμάνι του Πειραιά.
Κρυμμένοι μέσα σε κοντέινερ εντοπίστηκαν από το πλήρωμα πλοίου «STADT DRESDEN» σημαίας Πορτογαλίας εννέα λαθρεπιβάτες, πιθανόν μετανάστες, αργά το βράδυ της Πέμπτης, στον σταθμό εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι του Πειραιά.
Εκτιμάται ότι οι μετανάστες βρήκαν τρόπο να κρυφτούν στο κοντέινερ του πλοίου από λιμάνι του Μαρόκου με στόχο να φτάσουν σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα. Το πλοίο είχε αναχωρήσει από το Μαρόκο με ενδιάμεσο σταθμό τον Πειραιά.
Για την υπόθεση ενημερώθηκε το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι μετανάστες δεν ζήτησαν πολιτικό άσυλο και εξέφρασαν την επιθυμία να συνεχίσουν το ταξίδι τους με το πλοίο για άλλη χώρα. Αυτή τη στιγμή φιλοξενούνται σε καμπίνες του πλοίου που μεταφέρει περίπου 800 κοντέινερ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φέρει κατάγματα σε κρανίο και λεκάνη
Επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις, σηκώθηκαν τα εναέρια μέσα
Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Παρακολούθηση του φαινομένου σε πραγματικό χρόνο από το Εργαστήριο Σεισμολογίας
Τελευταία μαθήματα έδωσαν σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ
Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δράση του
Τελευταία μαθήματα έδωσαν σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ
Όσα πρέπει να γνωρίζετε
Ο σχολιασμός των θεμάτων που έπεσαν σήμερα στους υποψηφίους των ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αποκαλύφθηκε μεγάλη εγκατάσταση επεξεργασίας και εμπορίας κρέατος στον Βόρειο Τομέα Αθηνών
Έρχεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας
Του επιβλήθηκαν πρόστιμα 270.000 ευρώ
Τι έπεσε σήμερα στους υποψήφιους των ΓΕΛ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.