- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Βάρκιζα: Σε κρίσιμη κατάσταση ανήλικη από τροχαίο
Το κορίτσι νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο Παίδων
Σοβαρό τροχαίο έχει σημειωθεί στο Ribas στη Βάρκιζα με τρεις τραυματίες.
Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο Παίδων το 14χρονο κοριτσάκι που έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος νωρίτερα στη Βάρκιζα.
Η 14χρονη έχει χτύπησε στο κεφάλι, όταν την παρέσυρε μοτοσικλέτα στην λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου στη Βάρκιζα, στο ύψος του Ribas.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και την τροχαία, το ατύχημα συνέβη όταν δύο παιδιά ηλικίας 14 περίπου ετών, προσπάθησαν να διασχίσουν τον δρόμο.
Για αδιευκρίνιστους ως τώρα λόγους, η μοτοσικλέτα που περνούσε εκείνη την ώρα, παρέσυρε το κοριτσάκι. Στη μηχανή επέβαιναν δύο άτομα, ο άνδρας οδηγός και μία γυναίκα συνεπιβάτης.
Το άτυχο κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου διασωληνώθηκε, καθώς έφερε χτυπήματα στο κεφάλι.
Από εκεί, κρίθηκε λίγο αργότερα αναγκαία η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Παίδων, Αγία Σοφία. Ο άνδρας που επέβαινε στην μηχανή είναι πολυτραυματίας, ωστόσο με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία η ζωή του δεν κινδυνεύει, ενώ ελαφρά έχει τραυματιστεί η γυναίκα που επέβαινε στην μηχανή του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πληροφορίες
Τι προβλέπει η νομοθεσία για την ανανέωση των αδειών οδήγησης και ποιους αφορά
Αγρότες έχουν εισβάλει στoν αεροδιάδρομο
Ο άνθρωπος που γλίτωσε από το ναυάγιο του «Ηράκλειον» και σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του αεροσκάφους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο καιρός των επόμενων ημερών
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Άρπαξαν ένα ζευγάρι παπούτσια
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.