- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Σύλληψη 27χρονου για διαρρήξεις στου Ζωγράφου
Διέπραττε ληστείες με την απειλή πυροβόλου όπλου
Συνελήφθη χθες στην περιοχή του Ζωγράφου ένας 27χρονος Αλβανός. Κατηγορείται για ληστείες κατ' εξακολούθηση.
Ένας 27χρονος Αλβανός συνελήφθη στην περιοχή του Ζωγράφου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, κατηγορούμενος για ληστείες κατ' εξακολούθηση.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης, με την απειλή πυροβόλου όπλου, διέπραττε συστηματικά ληστείες σε πρακτορεία τυχερών-ψυχαγωγικών παιχνιδιών και σε ταχυφαγεία στην περιοχή του Ζωγράφου. Στην κατοχή του και μετά από έρευνα στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: πιστόλι, δεκαοκτώ φυσίγγια, σουγιάς και 445 ευρώ.
Έως τώρα έχουν εξιχνιαστεί πέντε περιπτώσεις ληστειών, με το συνολικό αφαιρεθέν χρηματικό ποσό να ανέρχεται σε περίπου 10.000 ευρώ.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον ανακριτή, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τη συμμετοχή του και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι ώρα θα ξεκινήσει στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις
Έντρομοι διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν την Τροχαία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Βρέθηκε και δεύτερο πακέτο με 5 κιλά ναρκωτικών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το βίντεο από την απελευθέρωσή του
Καλείται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον των δικαστικών Αρχών
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Το χρονικό της τραγωδίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.