Ολιγοήμερες διακοπές στην Κρήτη για τον Αλέξη Τσίπρα και την οικογένειά του. Παρέα με τον Παύλο Πολάκη σε παραλία.
Με χαλαρή διάθεση και με βερμούδα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει τις πασχαλινές του διακοπές στην Κρήτη.
Μάλιστα σε φωτογραφία που δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα, ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα το μεσημέρι, βρέθηκε σε παραθαλάσσια ταβέρνα σε παραλία της περιοχής Ροδάκινο.
Εκεί συναντήθηκε με τον Παύλο Πολάκη, τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας ο οποίος κατάγεται από τον Αργουλέ Σφακίων, το χωριό που απέχει λίγα χιλιόμετρα από τις παραλίες του νότιου Ρεθύμνου.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός, η σύντορφός του και οι δύο γιοι τους βρίσκονται γαι ολιγοήμερες διακοπές στο ξενοδοχείο «Πολύριζος» στο Ροδάκινο του νότιου Ρεθύμνου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση θα συζητηθεί την Τετάρτη στη πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών.
Το πόρισμα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση των υποδομών
Για τη Δημοκρατία στο Ιράν!
Εκτροπές, άρσεις και απαγορεύσεις κυκλοφορίας λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων σε βασικούς άξονες
225 νικητές της δεύτερης κατηγορίας κέρδισαν από 100.000 ευρώ
Η εκδήλωση εντάσσεται στον πρώτο κύκλο δημόσιων συζητήσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα – Συζητήσεις στο Ωδείο Αθηνών»
Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων
Η αντιπροσωπεία των αγροτών είναι 25μελής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε στους κατηγορούμενους το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά τη πράξη
Πώς σώθηκαν όλα τα παιδιά του χωριού - Πού οφείλεται το φαινόμενο
«Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας οδηγήσει στον βούρκο του» - Πώς ξεκίνησε η αντιπαράθεση
«Λες ηλιθιότητες, έχουμε ξεφτιλιστεί, παίρνεις γραμμή από τον Περισσό και ταλαιπωρείς τον κόσμο» - «Aπό βλακεία σε βλακεία το πας»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού καταγράφηκε η χαμηλότερη θερμοκρασία
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι δήλωσε μετά το συμβάν
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.