- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου: Τρία χρόνια με αναστολή για χρέη
Οι οφειλές στο Δημόσιο ξεπερνούν τις 280.000 ευρώ
Νέα καταδικαστική απόφαση για τη χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου για οφειλές στο Δημόσιο ύψους 283.000 ευρώ
Για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου, Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου καταδικάστηκε ερήμην για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο ύψους 283 χιλιάδων ευρώ.
Ειδικότερα, το Δ’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας την καταδίκασε σε φυλάκιση τριών ετών με τριετή αναστολή για δεύτερη φορά. Σύμφωνα με έγγραφο της αρμόδιας ΔΟΥ, το οποίο αναγνώστηκε κατά τη διαδικασία, πρόκειται για ένα χρέος ύψους 283.000 ευρώ, το οποίο δεν έχει εξοφληθεί, ούτε και ρυθμιστεί. Παράλληλα, το δικαστήριο επεσήμανε πως ήδη η υπόθεση είχε λάβει τέσσερις αναβολές, καταλήγοντας πως θα έπρεπε να προχωρήσει τη διαδικασία δίχως την παρουσία συνηγόρου. Έτσι, το δικαστήριο υιοθέτησε τη θέση της εισαγγελέως της έδρας, καταδικάζοντας τη Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου.
Όπως γράφει το News247, Το ίδιο είχε συμβεί στα τέλη Μαρτίου, όταν και πάλι η ελληνική Δικαιοσύνη την έκρινε ένοχη για διαφορετική οφειλή. Τότε η Δήμητρα Λιάνη είχε εκπορσωπηθεί από δικηγόρο, η οποία είχε δηλώσει ότι στόχος ήταν το επόμενο διάστημα να πωληθεί ακίνητο ιδιοκτησίας της, με αποτέλεσμα με τα χρήματα που θα λάβει ως τίμημα, να αποπληρωθεί η οφειλή. «Πράγματι δεν έχει καταβάλει κάποιο ποσό, ωστόσο -εκτός από την πώληση του ακινήτου- περιμένει κάποια νέα ρύθμιση, στην οποία θα επιχειρήσει να υπαχθεί» ανέφερε η συνήγορος, προσθέτοντας ότι υπήρχε κι άλλη οφειλή, πάλι προς το Δημόσιο, την οποία κατάφερε τελικά να αποπληρώσει στο σύνολό της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά από μια γενναία, αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο
Συνεργασία του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου
Σχετικά με το πρόστιμο ύψους 300 ευρώ που επιβλήθηκε την περασμένη Κυριακή
Κάλεσμα σε όλους τους designers για υποβολή προτάσεων
Επιχειρούν 52 πυροσβέστες και ένα αεροσκάφος
Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Όχημα κατέληξε σε χαντάκι
Δείτε τι έγινε το περασμένο Σάββατο με τον Μάκη στο Fuzz Club
Η φωτιά συνεχίζει να καίει, μήνυμα 112 στους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
«Η μεγαλύτερη αστική απαλλοτρίωση στη χώρα - Πάμε και για ρεκόρ ταχύτητας και ποιότητας» λέει ο Δούκας
Καθώς και δύο ακόμα κατηγορουμένων
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
Νέα υπόθεση απάτης στην περιοχή
Τι διεκδικούν οι εργαζόμενοι
Τους συνέλαβαν αστυνομικοί μετά από καταδίωξη
Μέχρι πότε θα διαρκέσει η φθινοπωρινή «εισβολή» από τα Βαλκάνια
Τι δήλωσε ο Έλληνας τραγουδιστής
Θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μαζί με τους πρωταγωνιστές της ελληνικής αποστολής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.