- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δεν κυκλοφορούν οι συρμοί του ΗΣΑΠ την Πρωτομαγιά λόγω κινητοποιήσεων των εργαζομένων
Χωρίς ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τρόλεϊ θα μείνουν ανήμερα την Πρωτομαγιά οι κάτοικοι της Αττικής, καθώς οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ αποφάσισαν να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις της ημέρας με 24ωρη απεργία.
«Η Πρωτομαγιά είναι μέρα αγώνα, τιμής και μνήμης. Θυμόμαστε και τιμάμε τους πρωτοπόρους αγωνιστές και τα θύματα των εργατικών αγώνων για βελτίωση των συνθηκών δουλειάς, για αξιοπρεπείς αμοιβές, για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων μας. Ανασυγκροτούμαστε, θέτουμε τους στόχους μας και προχωράμε σε νέους αγώνες. Διεκδικούμε και παλεύουμε για την αναπλήρωση απωλειών από τις μνημονιακές πολιτικές λιτότητας, για πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς και στις κοινωνικές παροχές» αναφέρουν οι εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ σε ανακοίνωσή τους.
«Οι εργαζόμενοι στις Σταθερές Συγκοινωνίες έχουμε μπροστά μας και άλλα καθήκοντα: Υπερασπιζόμαστε τον δημόσιο χαρακτήρα των συγκοινωνιών, διεκδικούμε την υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, αγωνιζόμαστε για ασφαλείς, φθηνές συγκοινωνίες, με αγώνες κατακτάμε τα δικαιώματά μας» προσθέτουν.
Και καταλήγουν: «Γι' αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας αποφάσισε ομόφωνα την πραγματοποίηση 24ωρης Απεργίας την Τετάρτη 1η του Μάη και τη συμμετοχή στις πρωτομαγιάτικες απεργιακές συγκεντρώσεις».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εντοπίστηκε στην πρασιά ξενοδοχείου
Σηκώθηκαν τα εναέρια μέσα
Μικρότερη αναμονή για τους επιβάτες
Τι έγινε στις προηγούμενες δικασίμους
Μέχρι πότε ισχύει αυτό το ωράριο
Αναλυτικά τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες - Μποφόρ σε Κρήτη και Δωδεκάνησα
«Η πρόσφατη συμφωνία Ελλάδας και Ισραήλ περιλαμβάνει μια πολυεπίπεδη αντιαεροπορική άμυνα με αναχαιτιστικά χαμηλής, μεσαίας και μεγάλης εμβέλειας»
Παραμένουν στο σημείο ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Ανεξέλεγκτο το μέτωπο στην Τραπεζίτσα
Δείτε τις 8 περιοχές με τις μέγιστες τιμές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.