- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Άλλες δύο συλλήψεις σε επιχείρηση στα Εξάρχεια
Νωρίτερα συνελήφθη ένας 50χρονος και έγιναν περισσότερες από 70 προσαγωγές
Συνελήφθησαν δύο γυναίκες για διατάραξη οικιακής ειρήνης - Σε κτίριο υπό κατάληψη στη Ζωοδόχου Πηγής στα Εξάρχεια
Μία Ιταλίδα και μία Γαλλίδα, που βρίσκονταν κατά τη διάρκεια της νέας μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής στα Εξάρχεια, σε κτίριο που τελούσε υπό κατάληψη στην οδό Ζωοδόχου Πηγής, συνελήφθησαν κατηγορούμενες για διατάραξη οικιακής ειρήνης.
Παράλληλα, οι 68 αλλοδαποί, που είναι μεταξύ άλλων, από Συρία, Αφγανιστάν, Αλγερία και Μαρόκο, οι οποίοι βρίσκονταν σε κτίριο που επίσης τελούσε υπό κατάληψη, στην οδό Μπουμπουλίνας, οδηγήθηκαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών.
Εκτός από τις δύο γυναίκες, κατά τη σημερινή αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή των Εξαρχείων συνελήφθη σε διαμέρισμα, κοντά στον λόφο Στρέφη, ένας 50χρονος, ενώ κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες διαφόρων ναρκωτικών ουσιών.
Σημειώνεται ότι η προηγούμενη αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες σε δύο κτίρια που τελούσαν υπό κατάληψη στην οδό Τζαβέλλα, καθώς και σε ένα διαμέρισμα κοντά στην πλατεία, όπου είχαν γίνει συλλήψεις για ναρκωτικά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ημέρες
Τι εξετάζουν οι Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο 20,61% η συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στο 11,16% της Δευτεροβάθμιας στις σημερινές κινητοποιήσεις
Πρώτη εμφάνιση για τα προηγμένα αντιπυραυλικά συστήματα David's Sling και Spyder, καθώς και νέα αυτόνομα drone
Παιδεία, υγεία και κόστος ζωής στο επίκεντρο των πανελλαδικών διαδηλώσεων
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού θα χτυπήσουν οι βροχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά την έγκριση του τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Λιβύης που ελέγχεται από τη Βεγγάζη
Εκτός λειτουργίας σύστημα ανίχνευσης διαρροής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.