Ελλαδα

Διπλή αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη κτίρια στα Εξάρχεια

Περισσότερες από 70 προσαγωγές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
exarheia-elas
Αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια © INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια - Δυνάμεις της αστυνομίας σε υπό κατάληψη κτίρια στην Ζωοδόχου Πηγής και την Μπουμπουλίνας - 70 προσαγωγές

Δεκάδες αστυνομικοί σε νέα διπλή επιχείρηση σε υπό κατάληψη κτίρια στα Εξάρχεια.

Aυτή τη φορά η επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στην οποία μετέχουν πολλοί αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες, γίνεται σε δύο κτίρια που έχουν καταληφθεί εδώ και χρόνια, ένα στην οδό Μπουμπουλίνας και ένα στη Ζωοδόχου Πηγής, καθώς και σε μια οικία για υπόθεση ναρκωτικών.

Το πρώτο από τα δύο κτήρια είναι κατά πληροφορίες παράρτημα του υπουργείου Πολιτισμού και τελούσε υπό κατάληψη εδώ και 3 χρόνια επί της οδού Μπουμπουλίνας.

Το δεύτερο κτήριο βρίσκεται επί της Ζωοδόχου Πηγής και το είχαν καταλάβει αντεξουσιαστές από τις 21 Απριλίου 2014.

Έως τώρα έχουν γίνει περισσότερες από 70 προσαγωγές.

Η επιχείρηση πραγματοποιείται μετά τις νέες δηλώσεις της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κατερίνας Παπακώστα στην οποία υποστήριξε ότι «για εμάς δεν υπάρχει άβατο τα Εξάρχεια».

Σημειώνεται ότι η προηγούμενη αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες σε δύο κτίρια που τελούσαν υπό κατάληψη στην οδό Τζαβέλλα, καθώς και σε ένα διαμέρισμα κοντά στην πλατεία, όπου είχαν γίνει συλλήψεις για ναρκωτικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ