- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νεαρή οπαδός του Ολυμπιακού Βόλου ακρωτηριάστηκε την ώρα που επιχειρούσε να πετάξει κροτίδα στο Πανθεσσαλικό στάδιο
Νεαρή οπαδός του Ολυμπιακού Βόλου επιχείρησε την ώρα που η ομάδα της αγωνιζόταν με τον Γ.Σ . Αλμυρού να πετάξει μέσα στο Πανθεσσαλικό στάδιο κροτίδα.
Ωστόσο, η 30χρονη δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα αυτή να σκάσει στο χέρι της και να τραυματιστεί σοβαρά στον αντίχειρα. Η νεαρή μεταφέρθηκε αιμόφυρτη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Βόλου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αλλά τελικά χρειάστηκε να ακρωτηριαστεί ένα δάχτυλο του αριστερού χεριού της.
Η 30χρονη οπαδός συνελήφθη ούσα στο νοσοκομείο και σχηματίστηκε εις βάρος της δικογραφία για παραβίαση του νόμου περί αθλητισμού. Νοσηλεύεται φρουρούμενη και θα οδηγηθεί έπειτα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για ποια πάρκα πρόκειται
Αύριο η επίσκεψη από Μητσοτάκη - Μακρόν
Το σημείο έχει αποκλειστεί από πυροτεχνουργούς
Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τρεις κατηγορούμενους - Ένοχες δύο γυναίκες, αναμένεται η απόφαση για ποινές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ξεκάθαρος ο Έλληνας τραγουδιστής
Ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση
Συνελήφθη ένας 18χρονος, καθώς και δύο γυναίκες για υπόθαλψη
«Μαμά, σήμερα έφερε έναν φίλο μου...»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα στο gov.gr
«Υπήρχε έντονη μικροσεισμική ακολουθία εδώ και μήνες»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.