- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νέος Κόσμος: Ψυχολογικά άρρωστη η γυναίκα που πέταξε το παιδί της
Στη δικογραφία έχει ενταχθεί και βίντεο που απεικονίζει τμήμα του δραματικού συμβάντος
Στο συμπέρασμα ότι η 44χρονη γυναίκα που στις 19 Μαρτίου έριξε την 4χρονη κόρη της από το μπαλκόνι του σπιτιού της, στον 5ο όροφο πολυκατοικίας στον Νέο Κόσμο, πριν αυτοκτονήσει και η ίδια, αντιμετώπιζε επί μήνες ψυχολογικά προβλήματα κατέληξε η έρευνα της ΕΛΑΣ.
Όπως αναφέρει το Βήμα, η γυναίκα είχε έμμονη ιδέα πως η κόρη της ήταν θύμα σεξουαλικής ή άλλης κακοποίησης εδώ και μήνες παρά το γεγονός ότι ειδικοί που εξέτασαν το παιδί δεν βρήκαν κάποια σχετική ένδειξη.
Σύμφωνα με μαρτυρίες που συγκεντρώθηκαν από οικείους της οικογένειας, η 44χρονη γυναίκα παρουσίαζε ψυχολογικά προβλήματα τους τελευταίους μήνες και είχε ζητήσει ιατρική βοήθεια. Μερικές εβδομάδες πριν την τραγωδία η γυναίκα φέρεται να είχε την ψευδαίσθηση ότι υπήρξε παρενόχληση ή και αγνώστου μορφής «κακοποίηση» της τετράχρονης κόρης της σε παιδικό σταθμό που πήγαινε σε άλλη περιοχή της Αθήνας.
Σύμφωνα με άλλες καταθέσεις η 44χρονη ερμήνευσε ως δείγμα μιας τέτοιου είδους κακής συμπεριφοράς σε βάρος της κόρης της μια ζωγραφιά που είχε κάνει το άτυχο κοριτσάκι. Σύμφωνα με το Βήμα, η γυναίκα απευθύνθηκε σε παιδοψυχολόγο που δεν έφθασε σε σαφή συμπεράσματα ότι υπήρχε σχετικό πρόβλημα. Καθώς κι ότι ούτε το σχέδιο της τετράχρονης μπορούσε να είχε τέτοιου είδους ερμηνεία.
Όπως προκύπτει και από μαρτυρίες συγγενών της οικογένειας, η 44χρονη παρουσίαζε περαιτέρω επιδείνωση και μάλιστα απέφευγε να κινηθεί σε δημόσιους χώρους. Κι έτσι 4-5 ημέρες αργότερα προχώρησε στην πράξη να ρίξει από το μπαλκόνι την κόρη της και να βάλει τέρμα στην ζωή της με τον ίδιο τρόπο.
Στη σχετική δικογραφία που ολοκληρώνεται τις επόμενες ώρες, έχει ενταχθεί και βίντεο που απεικονίζει τμήμα του δραματικού συμβάντος, όπως το κατέγραψε με το κινητό της μια ηλικιωμένη γειτόνισσα της οικογένειας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Αναλυτική πρόγνωση για όλη την Ελλάδα από το meteo και την ΕΜΥ
Μέχρι πότε θα μείνει σε ισχύ
Νοσηλεύεται με κάταγμα στη λεκάνη
Νέα πτήση επαναπατρισμού Ελλήνων πολιτών και των κατοικιδίων τους από το Ντουμπάι
Ο χολιγουντιανός σταρ παραμένει στην Ελλάδα
Μάρτης... γδάρτης με βροχές και κρύο
Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε το πρωί σε βραχώδη περιοχή κοντά στη Λίνδο
Χιλιάδες Έλληνες Εβραίοι ξεκινούν ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή
«Χειρόφρενο» σε κεντρικούς δρόμους - Όλες οι διαδρομές και οι ρυθμίσεις της Τροχαίας
Διατηρείται η καλοκαιρία στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με θερμοκρασίες έως 19 βαθμούς
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έρευνες από το Λιμενικό Σώμα και εθελοντικές ομάδες
Ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος επί Ανδρέα Παπανδρέου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.