- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Θανάσης Γιαννακόπουλος: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του (εικόνες)
Πλήθος κόσμου έσπευσε να αποχαιρετήσει τον «τυφώνα» του ελληνικού μπάσκετ
Σε λαϊκό προσκύνημα τέθηκε στο παρεκκλήσι της Ιεράς Μητρόπολης Αθηνών η σορός του Θανάση Γιαννακόπουλου που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τρίτη 19 Μαρτίου.
Πλήθος κόσμου έσπευσε να αποχαιρετήσει τον «τυφώνα» του ελληνικού μπάσκετ. Πρώτη κατέφθασε η κόρη του εκλιπόντος, Κατερίνα, ενώ τον Θανάση Γιαννακόπουλο τίμησαν με στεφάνια ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η ΚΑΕ Ολυμπιακός, η ΚΑΕ ΑΕΚ, o Bασίλης Σπανούλης, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και πολλοί άλλοι. Σημειώνεται ότι το φέρετρο είναι τυλιγμένο με τη σημαία του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με την επιθυμία του εκλιπόντος.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 14:00. Η ταφή θα γίνει στο Α' Νεκροταφείο όπου έχει ταφεί και ο αδερφός του Παύλος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Αστυνομικοί συνέλαβαν τον 47χρονο
Τι εξετάζουν οι Αρχές
Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ημέρες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο 20,61% η συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στο 11,16% της Δευτεροβάθμιας στις σημερινές κινητοποιήσεις
Πρώτη εμφάνιση για τα προηγμένα αντιπυραυλικά συστήματα David's Sling και Spyder, καθώς και νέα αυτόνομα drone
Παιδεία, υγεία και κόστος ζωής στο επίκεντρο των πανελλαδικών διαδηλώσεων
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού θα χτυπήσουν οι βροχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.