- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
25η Μαρτίου: Επεισόδια με τραυματίες σε Καλλιθέα και Άνω Λιόσια
Με ένταση και επεισόδια ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου
Με ένταση και επεισόδια ξεκίνησαν οι παρελάσεις σε Καλλιθέα και Άνω Λιόσια.
Μάλιστα, στην Καλλιθέα τραυματίστηκαν τρεις άνθρωποι και προσήχθησαν άλλοι 11. Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το kallitheaonline.gr, λίγο πριν από την παρέλαση σημειώθηκε ένταση στην πλατεία Κύπρου μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και αριστεριστών, τραυματισμοί και κυνηγητό των ΜΑΤ στα γύρω στενά με Χρυσαυγίτες.
Όπως έγινε γνωστό απο την Αστυνομία, ομάδα περίπου 150 ατόμων απο το ΠΑΜΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλες συλλογικότητες της Αριστεράς, είχαν συγκεντρωθεί στο πλαίσιο του εορτασμού της 25ης Μαρτίου, στην πλατεία Κύπρου, όπου βρίσκεται Μνημείο Ηρώων, για κατάθεση στεφάνων, ενώ μια ομάδα από 40-50 άτομα τα οποία, σύμφωνα με την Αστυνομία ανήκουν στην Χρυσή Αυγή πραγματοποιούσαν ταυτόχρονα συγκέντρωση, στην πλατεία των Τζιτζιφιών.
Οι Χρυσαυγίτες κάποια στιγμή ξεκίνησαν με απειλητικές διαθέσεις με κατεύθυνση την πλατεία Κύπρου, αλλά οι αστυνομικές δυνάμεις τους σταμάτησαν στην διασταύρωση Θησέως και Σκίπης, πριν έρθουν σε επαφή με τους άλλους συγκεντρωθέντες.
Τότε οι ακροδεξιοί επιτέθηκαν εναντίον των αστυνομικών με βόμβες μολότοφ, με αποτέλεσμα να προκληθεί συμπλοκή. Οι αστυνομικοί τους απώθησαν στα στενά και προχώρησαν σε 11 προσαγωγές.
Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια όπου εξετάζονται.
Για να εκτονωθεί η ένταση, χρειάστηκε να περάσει περισσότερο από μία ώρα, αλλά και πάλι συνθήματα ήταν αυτά που κυριαρχούσαν στις εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Στα Άνω Λιόσια, 20 άτομα που φορούσαν μαύρα ρούχα και κράνη επιχείρησαν να προσεγγίσουν το χώρο της παρέλασης, αλλά εμποδίστηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κινητοποίηση του Δήμου Περάματος μετά την πυρκαγιά, με αιτήματα δεύτερη έξοδο διαφυγής και ασφάλεια
Καταγγελίες πολιτών για πολύωρη διακοπή ρεύματος και απουσία ενημέρωσης
Οι μεγαλύτερες τιμές καταγράφονται ήδη από τον Μεσοπόλεμο και τη δεκαετία του ’50
Στην ΕΣΗΕΑ την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2026 με χαιρετισμούς Παπανδρέου και Σαμαρά
Ιδιωτική χρηματοδότηση 4,7 εκατ. ευρώ για VCRS στα ΚΕΠΑΘΜ μετά την απόφαση Ελεγκτικού Συνεδρίου
Αύριο στις πληγείσες περιοχές ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης – Σύσκεψη στο δημαρχείο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης
Live η πορεία των φαινομένων
Λόγω των πλημμύρων και κατολισθήσεων - Θα ισχύσει για 3 μήνες
Βροχοπτώσεις που έφτασαν τα 64 χιλιοστά προκάλεσαν εκτεταμένες πλημμύρες και ζημιές
Στην κηδεία ο Βασίλης Κικίλιας - Στο νοσοκομείο παραμένει 50χρονη λιμενικός
Η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ.
Ενεργοποιούνται διαδικασίες άμεσης αποκατάστασης μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα
Εικόνες αποκάλυψης μετά τη φονική κακοκαιρία
Δέκα ερωτήσεις και απαντήσεις για τους εμβολιασμούς
Δείτε εικόνες και βίντεο από τις προσπάθειες να απομακρύνουν πέτρες και λάσπες από τα αυτοκίνητα και τις αυλές τους
Akylas, Marseaux, Good Job Nicky ή Evangelia;
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τροποποιήσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.