- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Σοκαριστική μαρτυρία από την τραγωδία στο Ν. Κόσμο
«Είδα το παιδάκι να κρέμεται έξω από το μπαλκόνι. Έκλαιγε και φώναζε τον μπαμπά του»
Την αδιανόητη τραγωδία που εκτυλίχθηκε λίγο πριν από τις πέντε το απόγευμα στον Νέο Κόσμο, περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας. Η γυναίκα επιχείρησε να μεταπείσει τη μάνα που πέταξε τελικά το κοριτσάκι της στο κενό πριν πέσει και η ίδια.
Σύμφωνα με το protothema.gr, η αυτόπτης μάρτυρας συνόδευε τα δύο της παιδιά προς το σπίτι τους, όταν άκουσε τις φωνές του τετράχρονου κοριτσιού και γύρισε το κεφάλι της προς το μέρος που ακουγόντουσαν οι φωνές. «Είδα το παιδάκι να κρέμεται έξω από το μπαλκόνι και ρώτησα τη γυναίκα που το κρατούσε τι κάνει και γιατί κρατάει το παιδί έξω από τα κάγκελα του μπαλκονιού. Εκείνη μου απάντησε “δεν βλέπεις καλά. Βγάλε τα γυαλιά σου”. Το παιδάκι έκλαιγε και ζητούσε τον πατέρα του».
Η αυτόπτης μάρτυρας δεν είδε την πτώση του παιδιού, καθώς φρόντισε να αποτρέψει τα δικά της παιδιά από το να δουν τη σκηνή. «Δεν είδα. Κάλυψα τα μάτια της μικρής μου κόρης, δεν ξέρω αν το είδε ο γιος μου. Μπορεί, άκουσα φωνές. Πήγα τα παιδιά στη γωνία, να μη δουν. Γύρισα και είδα ότι είχε βγάλει το πόδι από το μπαλκόνι. “Μην το κάνεις. Τι πρόβλημα έχεις; Θα σε βοηθήσω εγώ”» έλεγε στην αποφασισμένη να πεθάνει γυναίκα. «Πήδηξε και εκείνη...»
Η αγωνιώδης προσπάθεια του πατέρα να φτάσει στο διαμέρισμα
Την ώρα που η μάρτυρας προσπαθούσε να μεταπείσει την αυτόχειρα, ο σύζυγος και πατέρας μόλις είχε φτάσει κάτω από το σπίτι του. Σαν τρελός προσπάθησε να φτάσει στο διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου, όμως, σύμφωνα με μαρτυρίες, η γυναίκα του είχε βάλει σύρτη και δεν μπορούσε να μπει. Χτύπησε σε διπλανό διαμέρισμα και προσπάθησε να περάσει στο μπαλκόνι του από εκεί. Δεν πρόλαβε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.