- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Κατάληψη στην Πρυτανεία του ΑΠΘ για τις φοιτητικές εστίες (video)
Φοιτητές διαμαρτυρήθηκαν για ειδοποίηση εκκένωσης των δωματίων
Κατάληψη στο κτίριο διοίκησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) πραγματοποιήθηκε σήμερα από φοιτητές και μέλη του Συλλόγου Οικοτρόφων των φοιτητικών εστιών του ιδρύματος, που διαμαρτυρήθηκαν με τον τρόπο αυτό για ειδοποίηση εκκένωσης δωματίου που κοινοποιήθηκε σε όσους έχουν ξεπεράσει την προβλεπόμενη στον κανονισμό παραμονή, που αντιστοιχεί στη διάρκεια των σπουδών τους συν δύο έτη (ν+2).
Η επιστολή για την παράδοση των δωματίων κοινοποιήθηκε στους φοιτητές, ύστερα από απόφασης της Επιτροπής Φοιτητικών Εστιών του ΑΠΘ, φέρει την υπογραφή του διευθυντή των Εστιών και μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Σας καλώ να προσέλθετε άμεσα ως και την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 στη Γραμματεία της Α’ Φοιτητικής Εστίας Θεσσαλονίκης (ΦΕΘ), προς τακτοποίηση τυχόν εκκρεμοτήτων και παράδοση του δωματίου σας. Για μια ακόμη φορά, σας επισημαίνω ότι είναι ζωτικής σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία των ΦΕΘ, καθώς δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να ικανοποιηθούν οι ανάγκες στέγασης των νέων προπτυχιακών φοιτητών.
Σε περίπτωση που παρέλθει και η ανωτέρω προθεσμία, χωρίς νέα προειδοποίηση, θα αφαιρεθεί η κλειδαριά του δωματίου και θα αντικατασταθεί με νέα. Εάν βρεθούν αντικείμενα μέσα στο δωμάτιο, αυτά θα καταγραφούν και θα μεταφερθούν σε οποιοδήποτε αποθηκευτικό μέρος είναι εκείνη τη στιγμή διαθέσιμο στις ΦΕΘ, από όπου και μπορείτε να τα παραλάβετε με την επίδειξη της φοιτητικής και της αστυνομικής σας ταυτότητας».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.