- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οι γυναίκες απεργούν - Διαμαρτυρία στην Κλαυθμώνος (εικόνες)
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν στην πλατεία Κλαυθμώνος μέλη φεμινιστικών οργανώσεων, γυναικείων συλλογικοτήτων, συνδικαλιστικών ενώσεων και κομμάτων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα δικαιώματα της Γυναίκας.
Θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή, ενώ στις 6 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη στα Προπύλαια συγκέντρωση από την Ένωση Γυναικών Ελλάδος.
Κλειστή η οδός Σταδίου.
Την ίδια ώρα, η ΑΔΕΔΥ προκήρυξε πανδημοσιοϋπαλληλική στάση εργασίας στο Δημόσιο, από τις 13.00 έως τη λήξη του ωραρίου εργασίας. Συμμετέχει και στην τωρινή συγκέντρωση.
Η Φεμινιστική Απεργία ξεκίνησε από το 2016, ως Διεθνής Απεργία των Γυναικών, με πρωτοβουλία φεμινιστικών οργανώσεων από χώρες τις Ευρώπης, της Ασίας, της Αφρικής και της Αμερικής. Το 2018 συμμετείχαν σε αυτήν, σαράντα χώρες, παγκοσμίως. Στην Ισπανία πραγματοποιήθηκε μια ιστορική απεργία, όπου συμμετείχαν περισσότερες από πέντε εκατομμύρια γυναίκες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μεγάλη επιχείρηση της Δημοτικής Αστυνομίας για ελεύθερα πεζοδρόμια
Γιατί θεωρείται «αόρατος ρυθμιστής του ελληνικού καλοκαιριού»
Οι πυροσβέστες απέτρεψαν τα χειρότερα
Καρέ καρέ η επιχείρηση κατάσβεσης
Συναγερμός στον ΕΟΔΥ - Οι «επικίνδυνες» περιοχές
Από τη διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών στις ρίψεις νερού
Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος μεταβαίνει στη Μεγάλη Βρετανία
Πώς σημειώθηκε η τραγωδία
Ασύλληπτο βίντεο από κάμερα ασφαλείας αποτυπώνει την ταχύτητα που εξαπλώνονται η πυρκαγιά
Η ανακοίνωση της Hellenic Train
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.