- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Περισσότερα από 210 άτομα εμπλέκονται στο πολυδαίδαλη εγκληματική οργάνωση που δρούσε το τελευταίο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, ενώ οι συλλήψεις ανέρχονται έως αυτή την ώρα σε 138, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές.
Διευκρινίζεται, ότι από τα άτομα που συνελήφθησαν, τα 45 συμμετείχαν στην κατάληψη κτιρίου στην οδό Αραχώβης, στην περιοχή των Εξαρχείων και οδηγήθηκαν σήμερα στον ανακριτή. Οι υπόλοιποι συλληφθέντες κατηγορούνται για ληστείες κυρίως στον δρόμο σε βάρος πολιτών, κλοπές και διακίνηση ναρκωτικών σε διάφορα σημεία της ευρύτερης περιοχής του κέντρου της Αθήνας. Παράλληλα, αναζητούνται από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, η οποία πραγματοποιεί τη μεγάλη αυτή επιχείρηση, άλλα 50 άτομα, που εμπλέκονται στην σπείρα.
«Με την εξάρθρωση της συγκεκριμένης εγκληματικής οργάνωσης, που διέπραττε ληστείες, κυρίως σε βάρος πολιτών στη μέση του δρόμου, κλοπές και διακινούσε ναρκωτικά, καταφέραμε ένα καίριο χτύπημα στην εγκληματικότητα και κάνουμε ασφαλέστερη την καθημερινότητα του πολίτη. Κάτι, που αποτελεί έναν από τους πρωταρχικούς στόχους μας», αναφέρουν χαρακτηριστικά στο ΑΠΕ - ΜΠΕ αστυνομικές πηγές. «Επειτα από οργανωμένη επιχείρηση βάλαμε τέλος στη δράση της εγκληματικής οργάνωσης», προσθέτουν οι ίδιες πηγές.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρή προειδοποίηση για επικίνδυνα φαινόμενα την Παρασκευή
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς σηκώθηκαν 4 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο
Μετά από διακοπή ρεύματος
«Παρά τις δυσκολίες, τα κατάφερα»
Έχει εκδοθεί έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Η τραγωδία του Ματιού και το στοίχημα για ένα κράτος που προλαμβάνει
Ο Θεοφάνης και η σύζυγός του Διανελία θα καθίσουν μαζί στα φοιτητικά έδρανα
Οι βάσεις με τη μεγαλύτερη άνοδο και πτώση
Η σπουδαία δισκογραφική πορεία του
Συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης»
Πώς διαμορφώθηκαν φέτος οι Βάσεις
Είχε πάει για μπάνιο στην παραλία
Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Πάνω από 9.700 τα κενά στα πανεπιστήμια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.