- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Παρέμβαση εισαγγελέα μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό Πακιστανών
Σε κτηνοτροφική μονάδα της Πιερίας
Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κατερίνης προκάλεσε καταγγελία ότι δύο Πακιστανοί που εργάζονταν σε κτηνοτροφική μονάδα της Πιερίας έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού, όταν ζήτησαν να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους.
Με βάση δημοσιεύματα, ο εισαγγελέας της Κατερίνης παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης, όπου θα κληθούν να καταθέσουν και οι δύο αλλοδαποί. Όπως έγινε γνωστό, το αδίκημα που ερευνάται είναι αυτό της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και όποια άλλη πράξη προκύψει από την έρευνα.
Της εισαγγελικής παρέμβασης προηγήθηκε καταγγελία της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ). Όπως καταγγέλθηκε, οι δύο Πακιστανοί, που εργάζονταν σε κτηνοτροφική μονάδα της Κάτω Μηλιάς Πιερίας, ξυλοκοπήθηκαν από τον εργοδότη τους και δύο ακόμη άνδρες, επειδή διεκδίκησαν τα δεδουλευμένα για την απασχόλησή τους. Για τα δεδουλευμένα έχουν απευθυνθεί και στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για τα μέτρα προληπτικής πυροπροστασίας
Η ιστορία ενός σταθμού που όλοι περιμένουν να μεταφερθεί, αλλά που εξακολουθεί να μένει εκεί όπου τον ξέρουν όλοι
Χιλιάδες μαθητές διεκδικούν μια θέση - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διαδικασία
Αναλυτικά οι τροποποιήσεις στις Γραμμές 6 και 7 έως τις 30 Απριλίου
Αστάθεια σε Κρήτη και Δωδεκάνησα - Φυσιολογικές θερμοκρασίες στην υπόλοιπη Ελλάδα
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Η συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην περιοχή
Ένα παγκοσμίου βεληνεκούς έργο που ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία
Για ποια πάρκα πρόκειται
Αύριο η επίσκεψη από Μητσοτάκη - Μακρόν
Το σημείο έχει αποκλειστεί από πυροτεχνουργούς
Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τρεις κατηγορούμενους - Ένοχες δύο γυναίκες, αναμένεται η απόφαση για ποινές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.