- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Σε κατάληψη του κτηρίου διοίκησης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, όπου στεγάζονται οι γραμματείες και τα γραφεία της Συγκλήτου, προχώρησαν πριν από λίγο φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Σύμφωνα με τον πρύτανη του ιδρύματος, καθηγητή Στέργιο Γκανάτσιο, οι φοιτητές αντιδρούν στο ενδεχόμενο συγχώνευσης του ΤΕΙ με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, καθώς -όπως υποστηρίζουν- φαίνεται να προβλέπεται το κλείσιμο του Τμήματος που λειτουργεί στην Κοζάνη και η παραμονή σε λειτουργία μόνο εκείνου που υπάρχει στα Γρεβενά. Το ενδεχόμενο επαλήθευσης ενός τέτοιου σεναρίου βρίσκει αντίθετους τους φοιτητές, που με απόφαση της γενικής συνέλευσης του Τμήματός τους αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν προς πάσα κατεύθυνση.
Την κατάληψη υποστηρίζουν όλα τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων των φοιτητών στα τμήματα της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ) και της Διοίκησης Οικονομίας (ΣΔΟ).
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι ώρα είναι η συγκέντρωση στα Προπύλαια
Οι κλειστοί δρόμοι - Τι θα ισχύσει ως την Κυριακή
Η αναλυτική πρόγνωση
Τι ώρα θα ξεκινήσει στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις
Έντρομοι διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν την Τροχαία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Βρέθηκε και δεύτερο πακέτο με 5 κιλά ναρκωτικών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το βίντεο από την απελευθέρωσή του
Καλείται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον των δικαστικών Αρχών
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.