- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βόλος: 19χρονος οπαδός πρέπει να βρίσκεται 6 ώρες σε ΑΤ κάθε φορά που αγωνίζεται η ομάδα του
Η ποινή του επιβλήθηκε όταν ήταν 14 ετών
Yποχρεωμένος να βρίσκεται στο Α' Αστυνομικό Τμήμα του Βόλου και να παραμένει εκεί για ένα 6ωρο κάθε φορά που η ομάδα του θα αγωνίζεται, είτε εντός είτε εκτός έδρας, θα είναι ένας 19χρονος οπαδός του Ολυμπιακού Βόλου.
Αυτή είναι η ποινή που επέβαλε το Μονομελές Πλημμελιοδικείο Βόλου στο νεαρό οπαδό επειδή το 2014, σε ηλικία 14 ετών, και ενώ βρισκόταν στο ΕΑΚ Βόλου για να παρακολουθήσει το τοπικό ντέρμπυ μεταξύ του Ολυμπιακού και της Νίκης Βόλου, όταν είδε ότι η ομάδα του θα έχανε από τη Νίκη Βόλου, μαζί με άλλους οπαδούς, προκάλεσαν επεισόδια και δέκα από αυτούς πήδηξαν τα κάγκελα και εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, λίγα λεπτά πριν από τη λήξη του ματς, με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί.
Το δικαστήριο τον τιμώρησε να δίνει το παρών στην Αστυνομία δύο ώρες πριν από κάθε αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου, να παραμένει εντός αυτού για όσο διαρκούν οι αναμετρήσεις και, αφού θα περάσουν ακόμη δύο ώρες μετά τη λήξη της κάθε αναμέτρησης, τότε, θα μπορεί να αποχωρεί από το Αστυνομικό Τμήμα.
Ο συνήγορος του 19χρονου ισχυρίσθηκε ότι η ποινή είναι αυστηρή για τον νεαρό, επειδή σήμερα εργάζεται ως διανομέας έτοιμου φαγητού και την ώρα που θα εκτελείται η ποινή του, υπάρχει εργασιακός φόρτος και θα απωλέσει την εργασία του, αφού δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί.
Μαζί με τον 19χρονο, στο εδώλιο κάθησε κι ένας 30χρονος, που επίσης είχε εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο στον ίδιο αγώνα και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 30 ημερών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δύο τραυματίες, σε σοβαρή κατάσταση ο 21χρονος αναβάτης
Μετά από μια γενναία, αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο
Συνεργασία του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου
Σχετικά με το πρόστιμο ύψους 300 ευρώ που επιβλήθηκε την περασμένη Κυριακή
Κάλεσμα σε όλους τους designers για υποβολή προτάσεων
Επιχειρούν 52 πυροσβέστες και ένα αεροσκάφος
Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Όχημα κατέληξε σε χαντάκι
Δείτε τι έγινε το περασμένο Σάββατο με τον Μάκη στο Fuzz Club
Η φωτιά συνεχίζει να καίει, μήνυμα 112 στους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
«Η μεγαλύτερη αστική απαλλοτρίωση στη χώρα - Πάμε και για ρεκόρ ταχύτητας και ποιότητας» λέει ο Δούκας
Καθώς και δύο ακόμα κατηγορουμένων
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.