- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τα αναδρομικά, που με νόμο ορίστηκε να πάρουν οι ένστολοι από την 1η Αυγούστου 2012 μέχρι την 31-12-2016, θα τα πάρουν και οι κληρονόμοι όσων αστυνομικών απεβίωσαν στο διάστημα αυτό, σύμφωνα με ανακοίνωση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, με την οικ.2/88411/ΔΕΠ κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών, Εθνικής Άμυνας, Προστασίας του Πολίτη και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, καθορίστηκαν οι λεπτομέρειες καταβολής του εφάπαξ χρηματικού ποσού και σε περίπτωση θανάτου στελέχους.
Οι κληρονόμοι θα λάβουν τα αναδρομικά που αντιστοιχούν στο διάστημα που εργάζονταν οι άνθρωποι τους, από την 1η Αυγούστου 2012 μέχρι την 31 Δεκεμβρίου 2016.
Υπενθυμίζεται ότι το χρηματικό ποσό που καταβάλλεται εφάπαξ, αντιστοιχεί στη διαφορά μεταξύ των μηνιαίων αποδοχών που θα δικαιούνταν να λάβουν με τις μισθολογικές διατάξεις που ίσχυαν την 31 Ιουλίου 2012 και των μηνιαίων αποδοχών που κατεβλήθησαν, από εκεί και μετά, με βάση το άρθρο 86 του μνημονιακού νόμου 4307/2014.
Στο πλαίσιο αυτό, από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. παρακαλούνται οι νόμιμοι κληρονόμοι των θανόντων στελεχών που βρίσκονταν στην ενέργεια για ολόκληρο ή μέρος του παραπάνω χρονικού διαστήματος, να απευθύνονται στις διευθύνσεις Αστυνομίας ή στα αστυνομικά τμήματα του τόπου κατοικίας τους, προκειμένου να ενημερωθούν για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και την προβλεπόμενη διαδικασία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά από μια γενναία, αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο
Συνεργασία του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου
Σχετικά με το πρόστιμο ύψους 300 ευρώ που επιβλήθηκε την περασμένη Κυριακή
Κάλεσμα σε όλους τους designers για υποβολή προτάσεων
Επιχειρούν 52 πυροσβέστες και ένα αεροσκάφος
Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Όχημα κατέληξε σε χαντάκι
Δείτε τι έγινε το περασμένο Σάββατο με τον Μάκη στο Fuzz Club
Η φωτιά συνεχίζει να καίει, μήνυμα 112 στους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
«Η μεγαλύτερη αστική απαλλοτρίωση στη χώρα - Πάμε και για ρεκόρ ταχύτητας και ποιότητας» λέει ο Δούκας
Καθώς και δύο ακόμα κατηγορουμένων
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
Νέα υπόθεση απάτης στην περιοχή
Τι διεκδικούν οι εργαζόμενοι
Τους συνέλαβαν αστυνομικοί μετά από καταδίωξη
Μέχρι πότε θα διαρκέσει η φθινοπωρινή «εισβολή» από τα Βαλκάνια
Τι δήλωσε ο Έλληνας τραγουδιστής
Θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μαζί με τους πρωταγωνιστές της ελληνικής αποστολής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.