- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Ryanair: Τέλος οι πτήσεις Αθήνα-Θεσσαλονίκη από τον Απρίλιο
Με λιτή ανακοίνωση: «Η πώληση των εισιτηρίων έχει διακοπεί. Ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε»
Από την 1η Απριλίου ο ιρλανδικός αερομεταφορέας χαμηλού κόστους ανακοίνωσε ότι δεν θα πραγματοποιεί δρομολόγια από Αθήνα για Θεσσαλονίκη και αντίστροφα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας στο Facebook, η τελευταία πτήση θα πραγματοποιηθεί από την Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα στις 31 Μαρτίου 2019 με ώρα αναχώρησης 20:05 και αριθμό πτήσης FR8969. «Η πώληση των εισιτηρίων έχει διακοπεί. Ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση της Ryanair.
Υπενθυμίζεται ότι κατά την διάρκεια της πρόσφατης κακοκαιρίας που έπληξε την χώρα μας, η Ryanair επικρίθηκε σφοδρά για την απόφασή της να προσγειώσει την πτήση από Λονδίνο, αντί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στον αερολιμένα της Τιμισοάρα στη Ρουμανία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού θα έχει συγκεντρώσεις και τι ώρα ξεκινούν οι διαμαρτυρίες
Τέσσερις συλλήψεις από τις Αρχές
Δείτε το νέο επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ
Η πολυτάραχη ζωή του, οι ιδέες που τον καθόρισαν, οι συγκρούσεις με την Εκκλησία και η διαρκής αναζήτηση της ελευθερίας.
Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Εγκατέλειψαν άρον άρον το όχημα
Του τα είχαν αφαιρέσει για τον ίδιο λόγο
Η κρίση αξιών σε πρώτο πλάνο
Από λάθος χειρισμούς του οδηγού ξεκίνησε το δυστύχημα
Σπουδαία ημέρα για την πόλη
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Οι περιοχές που χρειάζονται προσοχή
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Δείτε την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ
Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ
Για ποια αιτήματα θα προτείνει η εισαγγελέας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.