- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το ποσό-μαμούθ που εκδικάστηκε ως αποζημίωση στον Υπάτιο Πατμάνογλου
«Είμαι ένας κατεστραμμένος άνθρωπος»
Το ποσό του 1,2 εκατ. ευρώ αποφάσισε, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, το Μονομελές Πρωτοδικείο πως θα λάβει ο Υπάτιος Πατμάνογλου για ψυχική οδύνη.
Υπενθυμίζεται ότι τον Φεβρουάριο του 2017, η τότε σύζυγός του Αποστολία και ο ανήλικος γιος τους Παύλος βρήκαν τραγικό θάνατο, ενώ το αυτοκίνητό τους ήταν νόμιμα σταθμευμένο σε ειδικό χώρο στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας,. Όλα συνέβησαν όταν η Porsche που οδηγούσε ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo ξέφυγε της πορείας της και συγκρούστηκε με το όχημα του Υπάτιου Πατμάνογλου. Αποτέλεσμα ήταν να χάσει τη ζωή του και ο οδηγό του πολυτελούς αυτοκινήτου, αλλά και ο νεαρός συνοδηγός του.
Αυτό σημείωνε τότε στην αγωγή του ο Υπάτιος Πατμάνογλου, τονίζοντας ότι ο θάνατος του γιου του και της γυναίκας του «δεν θα μπορέσει να αναπληρωθεί με τίποτα. Είμαι ένας κατεστραμμένος άνθρωπος, ο οποίος έχω χάσει ό,τι είχα στη ζωή και δε θα μπορέσω να συνέλθω ποτέ».
Υπενθυμίζεται ότι πριν από έναν μήνα, ο κ. Πατμάνογλου ξαναπαντρεύτηκε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Βροχή» τα πρόστιμα για πρόκληση φωτιάς
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Η μισθοδοσία επανέρχεται στο γενικό πλαίσιο της δημόσιας διοίκησης» - Η ανακοίνωση
Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική
Πόσο κοστίζουν οι νέες ταυτότητες; - Βήμα βήμα η διαδικασία
Παγκόσμια προβολή εν μέσω του FIFA World Cup 2026
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Έσπασε παλιά βάνα», λέει ο Γεωργιάδης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.