- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χιόνια στην Αττική: Τα μέτρα της Τροχαίας - Πού διακόπηκε η κυκλοφορία
Πού απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των φορτηγών
Χιονίζει στην Αττική, από την Κηφισιά και πάνω, ενώ έχουν ληφθεί τα πρώτα μέτρα από την τροχαία για την πρόληψη ατυχημάτων και την ασφαλή κίνηση των οχημάτων.
Πριν από λίγο διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην λεωφόρο Διονύσου από το ύψος του γηπέδου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Άγιο Πέτρο ενώ με αλυσίδες κινούνται τα οχήματα στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών - Θήβας .
Από τις 7 το βράδυ διακόπηκε η κυκλοφορία στην περιφερειακή οδό Πεντέλης - Νέας Μάκρης από το 414 στρατιωτικό νοσοκομείο έως τον Άγιο Πέτρο και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.
Επίσης λόγω χιονόπτωσης απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων στην νέα εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας από τα διόδια Αφιδνών προς Λαμία καθώς και στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών- Θηβών από το 6ο χιλιόμετρο στην Μάνδρα στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα.
Η τροχαία συνιστά προσοχή σε όσους κινούνται, κυρίως στα βόρεια προάστια, να αποφεύγουν τις μετακινήσεις αν δεν είναι απαραίτητο και να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες γιατί τη νύχτα οι δρόμοι θα είναι επικίνδυνοι λόγω παγετού.
Διακόπηκε η κυκλοφορία φορτηγών στην ΠΑΘΕ
Εντονη χιονόπτωση επικρατεί αυτή τη στιγμή και στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας από το ύψος του Κάστρου μέχρι και τη Ριτσώνα.
Σύμφωνα με το tvstar.gr από το 77ο έως 80ο χλμ της ΠΑΘΕ στο ύψος του Υπάτου της Θήβας έχει σημειωθεί χιονόστρωση στο οδόστρωμα και οι αστυνομικές αρχές άμεσα έδωσαν εντολή απαγόρευσης κυκλοφορίας των φορτηγών αυτοκινήτων.
Πυκνό χιόνι πέφτει και στις στροφές της Υλίκης μέχρι και το Ακραίφνιο χωρίς ωστόσο να έχει αναφερθεί κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρές επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής και ένα ελικόπτερο επιχειρούν στο σημείο
25 Ιουνίου ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ - Ξεκινούν οι διαδικασίες για τα μηχανογραφικά
Πιλοτικό πρόγραμμα στοχευμένης αλιείας με χρηματοδότηση από την ΕΕ εξετάζει το υπουργείο
Γενικά αίθριο σκηνικό σε όλη τη χώρα - Η πρόγνωση της ΕΜΥ
Σε εξέλιξη και οι έρευνες για τα αίτια εκδήλωσης της φωτιάς
Τιτάνια μάχη πριν από τη δύση του ηλίου δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Διαδραστικός χάρτης δείχνει τη χρονική και γεωγραφική πορεία του στην Ανατολική Μεσόγειο
Οι κάτοικοι καλούνται να μετακινηθούν προς τα Στύρα
Καίγεται δάσος κοντά στα Μεσοχώρια
Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις
Μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων μέσων της Πυροσβεστικής
Σημειώθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών - Κινητοποίηση των αρχών
Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα, οι επιστήμονες ξεκαθαρίζουν τους πραγματικούς κινδύνους
Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών για την επέκταση της Καλαμαριάς, η βασική γραμμή λειτουργεί ξανά κανονικά
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.