- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Μίλησε ο μάρτυρας «Κελέση» της Novartis και είπε: «Δεν είχα σχέση με πολιτικά πρόσωπα»
Έφυγε από τη φαρμακευτική εταιρεία οικειοθελώς πριν από τέσσερα χρόνια
«Οι πολιτικοί δεν ήταν στον τομέα ευθύνης μου», δήλωσε ο φερόμενος ως δεύτερος προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση Novartis με το ψευδώνυμο «Κελέση». Μιλώντας στο newpost.gr διευκρίνισε ότι αποχώρησε από τη φαρμακευτική εταιρεία πριν από τέσσερα χρόνια οικειοθελώς.
Το site αναφέρει ότι ο μάρτυρας Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης «δεν παραδέχεται ότι είναι το ίδιο πρόσωπο που τελεί υπό δικαστική προστασία, από τη στιχομυθία είναι προφανές ότι πρόκειται για ένα από τα πρόσωπα-κλειδιά στην υπόθεση Novartis. Όμως, όπως ρητώς δηλώνει, δεν γνωρίζει τίποτε για χρηματισμό πολιτικών καθώς, όπως σημειώνει «οι πολιτικοί δεν ήταν στον τομέα ευθύνης μου».
Ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας και νυν κατηγορούμενος Νίκος Μανιαδάκης έχει δηλώσει ότι από «κακό συντονισμό» οι τρεις προστατευόμενοι μάρτυρες έχουν συναντηθεί έξω από το γραφείο του εισαγγελέα και γνωρίζουν ο ένας την ταυτότητα του άλλου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο 20,61% η συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στο 11,16% της Δευτεροβάθμιας στις σημερινές κινητοποιήσεις
Πρώτη εμφάνιση για τα προηγμένα αντιπυραυλικά συστήματα David's Sling και Spyder, καθώς και νέα αυτόνομα drone
Παιδεία, υγεία και κόστος ζωής στο επίκεντρο των πανελλαδικών διαδηλώσεων
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού θα χτυπήσουν οι βροχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά την έγκριση του τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Λιβύης που ελέγχεται από τη Βεγγάζη
Εκτός λειτουργίας σύστημα ανίχνευσης διαρροής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σήμερα σε περισσότερες από 50 πόλεις της χώρας
Μετά τη νέα ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.