Ελλαδα

Πάτρα – Απήγαγαν 28χρονο και ζητούσαν λύτρα

Κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για αρπαγή και εκβίαση σε βάρος τριών ανδρών ηλικίας 30, 23 και 24 ετών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
peripoliko1.jpg

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών εξιχνιάσθηκε υπόθεση απαγωγής ενός 28χρονου, ενώ σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για αρπαγή και εκβίαση, σε βάρος τριών ανδρών ηλικίας 30, 23 και 24 ετών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το patrastimes.gr, στις 4/12/2018 το βράδυ, στην Πάτρα, οι δράστες επιβίβασαν με τη βία σε αυτοκίνητο έναν 28χρονο και τον μετέφεραν σε απομακρυσμένη περιοχή, όπου με την απειλή όπλου αλλά και με απειλές κατά της ζωής του απαίτησαν να τους καταβάλλει το χρηματικό ποσό των (2.000) ευρώ.

Στη συνέχεια οι ίδιοι δράστες άφησαν μεν τον παθόντα, αλλά εξακολούθησαν να του ζητούν χρήματα, ενώ του τηλεφωνούσαν και απειλούσαν τη ζωή του μέχρι και τις 10-12-2018.

Ο παθών κατήγγειλε το περιστατικό στην Ελληνική Αστυνομία, με αποτέλεσμα να οργανωθεί άμεσα αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, κατά την οποία οι αστυνομικοί εντόπισαν και προσήγαγαν τους τρεις δράστες.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 24χρονου δράστη οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν δύο αεροβόλα όπλα, που ο εξωτερικός σχεδιασμός τους ήταν πιστό αντίγραφο όπλων καλάσνικοφ και ούζι.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των τριών προσαχθέντων, υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ