- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Την είσοδο στην Αλβανία σε 52 Έλληνες πολίτες απαγόρευσε η γειτονική χώρα, όπως ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ο Αλβανός υπουργός Εσωτερικών Σαντέρ Λεσάι. Πρόκειται για 52 ομογενείς που παρέστησαν χθες στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα και κατά την αλβανική κυβέρνηση προχώρησαν σε οργανωμένες ενέργειες σε βάρος της Αλβανίας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το αλβανικό ΥΠΕΣ, οι 52 Έλληνες πολίτες κηρύχθηκαν «personae non gratae» για «οργανωμένες δραστηριότητες σε βάρος της κυριαρχίας της Δημοκρατίας της Αλβανίας και για επίδειξη αμφισβήτησης της συνταγματικής τάξης, της εθνικής ασφάλειας και της κοινωνικής ειρήνης στη χώρα. Αυτά τα άτομα και άλλα που ελέγχονται από τις δυνάμεις ασφαλείας της χώρας αναφορικά με τη χθεσινή εκδήλωση εξτρεμιστών στο χωριό Βουλαράτες, δεν θα επιτρέπεται να εισέλθουν στην Αλβανία για την περίοδο που ορίζει ο νόμος».
Σύμφωνα με όσα είπε ο Αλβανός υπουργός Εσωτερικών τα όσα έγιναν χθες συνιστούν «μη αποδεκτή, χυδαία και επικίνδυνη πρόκληση σε βάρος του αλβανικού κράτους και των πολιτών του –δίχως διακρίσεις- από άτομα προερχόμενα από την Ελλάδα που μετέτρεψαν μια κηδεία σε εξτρεμιστική εκδήλωση».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για τα μέτρα προληπτικής πυροπροστασίας
Η ιστορία ενός σταθμού που όλοι περιμένουν να μεταφερθεί, αλλά που εξακολουθεί να μένει εκεί όπου τον ξέρουν όλοι
Χιλιάδες μαθητές διεκδικούν μια θέση - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διαδικασία
Αναλυτικά οι τροποποιήσεις στις Γραμμές 6 και 7 έως τις 30 Απριλίου
Αστάθεια σε Κρήτη και Δωδεκάνησα - Φυσιολογικές θερμοκρασίες στην υπόλοιπη Ελλάδα
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Η συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην περιοχή
Ένα παγκοσμίου βεληνεκούς έργο που ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία
Για ποια πάρκα πρόκειται
Αύριο η επίσκεψη από Μητσοτάκη - Μακρόν
Το σημείο έχει αποκλειστεί από πυροτεχνουργούς
Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τρεις κατηγορούμενους - Ένοχες δύο γυναίκες, αναμένεται η απόφαση για ποινές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.