- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Προσπάθησε να εισάγει στην Ελλάδα από την Αλβανία 98 κιλά κάνναβης (εικόνα)
Οδηγός λεωφορείου
Συνελήφθη, αργά το βράδυ της Τετάρτης στην Εθνική Οδό Κακαβιάς – Ιωαννίνων (στο ύψος του Καλπακίου), από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων 34χρονος αλλοδαπός, οδηγός λεωφορείου, ο οποίος μετέφερε μεγάλη ποσότητα κάνναβης.
Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής στη χώρα ναρκωτικών ουσιών και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, οι αστυνομικοί εντόπισαν λεωφορείο, της διακρατικής γραμμής Άγιοι Σαράντα Αλβανίας με προορισμό την Αθήνα, να κινείται στο παραπάνω οδικό δίκτυο, με οδηγό τον 34χρονο συλληφθέντα και διενήργησαν έλεγχο σ’ αυτό.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκαν σε χώρο των αποσκευών του λεωφορείου, δύο ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν 16 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 97 κιλών και 750 γραμμαρίων.
Συνολικά κατασχέθηκαν:
- 97 κιλά και 750 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
- το παραπάνω λεωφορείο, ιδιοκτησίας αλβανικής εταιρείας,
- τα χρηματικά ποσά των 955 ευρώ και 2 δολαρίων Αμερικής,
- μία άδεια οδήγησης,
- δύο κινητά τηλέφωνα.
Την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων
Τι ισχύει για το delivery και τις εργασίες στην ύπαιθρο
Δείτε ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο»
Η απότομη αλλαγή του καιρού που έφερε προβλήματα στο οδικό δίκτυο
«Συναγερμός» από τον μετεωρολόγο για αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς
H υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Ωλένη Ηλείας
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 22 Ιουλίου
Τι ισχύει για τις υπηρεσίες delivery
Αίτηση αναίρεσης από εισαγγελέα
Ιδιαίτερη μέριμνα ζητείται για τις Μονάδες Φροντίδας Προσχολικής Αγωγής
Πορτοκαλί προειδοποίηση για τρεις περιοχές την Τετάρτη - Το θερμόμετρο θα αγγίξει ακόμα και τους 43 βαθμούς Κελσίου
Ο άνδρας που παρασύρθηκε από το σπασμένο παράθυρο
Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη στην Αττική και ακόμα δύο περιφέρειες
Η πυρκαγιά καίει αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αδάμι Αργολίδας
Εξιτήριο σήμερα για τους δύο τουρίστες, μετά την επίθεση με μαχαίρι το πρωί της Τρίτης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.