- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νέα προθεσμία για τις εξηγήσεις του ζήτησε, διά του συνηγόρου του, και έλαβε από τους εισαγγελείς που ερευνούν την πολύνεκρη πυρκαγιά στο Μάτι, ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, που έχει κληθεί μαζί με άλλους 20 επικεφαλής φορέων και υπηρεσιών σε ανωμοτί κατάθεση.
Το νέο ραντεβού του δημάρχου με τους εισαγγελείς ορίστηκε για τις 21 Νοεμβρίου, ενώ για αύριο έχει κληθεί σε εξηγήσεις η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες οι εισαγγελείς αναμένουν νέο υλικό από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου που έχουν ζητήσει για τις συνομιλίες στελεχών των υπηρεσιών που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου, στοιχεία που εκτιμάται ότι θα αποσαφηνίσουν θέματα που αφορούν την ποινική αποτίμηση των ενεργειών που έγιναν.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο 20,61% η συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στο 11,16% της Δευτεροβάθμιας στις σημερινές κινητοποιήσεις
Πρώτη εμφάνιση για τα προηγμένα αντιπυραυλικά συστήματα David's Sling και Spyder, καθώς και νέα αυτόνομα drone
Παιδεία, υγεία και κόστος ζωής στο επίκεντρο των πανελλαδικών διαδηλώσεων
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού θα χτυπήσουν οι βροχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά την έγκριση του τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Λιβύης που ελέγχεται από τη Βεγγάζη
Εκτός λειτουργίας σύστημα ανίχνευσης διαρροής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σήμερα σε περισσότερες από 50 πόλεις της χώρας
Μετά τη νέα ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.