- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Η εταιρεία του Παπαευαγγέλου προαναγγέλλει μηνύσεις για την υπόθεση με τις πωλήσεις ακινήτων σε Κινέζους
Τι απαντά σε ανακοίνωσή της η «DESTINY ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ»
Απόλυτα νόμιμες υποστηρίζει η εταιρεία real estate «DESTINY ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ» του Ευάγγελου Παπαευαγγέλου ότι είναι οι αγοραπωλησίες ακινήτων προς Κινέζους επενδυτές στις οποίες έχει εμπλακεί, εξαγγέλλοντας παράλληλα και προσφυγή στη δικαιοσύνη για «πλήθος ανακριβειών» και «σωρεία αναληθών πληροφοριών».
Παράλληλα, ξεκαθαρίζει πως δεν έχει καμία σχέση με την εταιρεία παιχνιδιών Jumbo όπου ο κ. Παπαευαγγέλου τυγχάνει να ήταν αντιπρόεδρος μέχρι και χθες, από όπου αποπέμφθηκε εξαιτίας της εμπλοκής του στην υπόθεση.
Η ανακοίνωση:
Η εταιρεία DESTINY ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ιδρύθηκε με σκοπό την αγοραπωλησία ιδιόκτητων ακινήτων, την ανέγερση κτηρίων, τη διαχείριση ακίνητης περιουσίας και τη διαχείριση ιδιόκτητων ή μισθωμένων ακινήτων.
Παράλληλα διαθέτουμε υπηρεσίες ενοικίασης επιπλωμένων διαμερισμάτων και υπηρεσίες καταλυμάτων διακοπών βραχυχρόνιας και μη μίσθωσης. Η εταιρεία μας διαθέτει 52 εργαζόμενους, είναι προς ώρας κερδοφόρος και αποδίδει κανονικά τους φόρους και τις ασφαλιστικές εισφορές της προς το ελληνικό δημόσιο.
Η διοίκηση της DESTINY ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ τόλμησε και πέτυχε να δημιουργήσει μια εταιρεία διεθνούς επιπέδου με πελατολόγιο σε Ευρώπη και Ασία μέσω μακροχρόνιων συνεργασιών με διεθνείς εταιρείες.
Πελάτες μας είναι και Έλληνες αλλά κυρίως ξένοι επενδυτές από διάφορες χώρες του κόσμου, που επιλέγουν την απόκτηση πρώτης και δεύτερης κατοικίας στην Ελλάδα.
Η δυνατότητα μας να έχουμε οργανωμένα σημεία πώλησης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, τόσο με συνεργάτες όσο και με την εταιρική μας παρουσία, αποτέλεσε σφραγίδα της όποιας επιτυχίας μας και ενδεχομένως ενόχλησε ανταγωνιστές μας.
Είναι σαφές ότι η πρόσκληση από την Ελλάδα για επενδυτές με αντάλλαγμα το προνόμιο της Golden Visa θα αποτελούσε μια ευκαιρία για την εταιρεία μας. Αναντίρρητα παρακαταθήκη αλλά και ένα από τα κύρια όπλα στη φαρέτρα αναζήτησης πελατών, αποτελεί η πολυετής εμπειρία στελεχών μας στο επιχειρείν.
Τις τελευταίες ημέρες η κοινή γνώμη βομβαρδίζεται μέσω διαφόρων ΜΜΕ από σωρεία αναληθών πληροφοριών και εμπαθών σχολίων για τα οποία ειρήσθω εν παρόδω θα ασχοληθεί η δικαιοσύνη. Πέραν της άγνοιας του αντικειμένου, προφανής στόχος για ορισμένους, είναι αφενός η δημιουργία σύγχυσης στην κοινή γνώμη και αφετέρου να πληγεί το κύρος της DESTINY ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ, των εργαζομένων της και του ιδιοκτήτη της κ. Ευάγγελου Παπαευαγγέλου.
Για την ορθή ενημέρωση του κοινού επισημαίνουμε ότι :
Η DESTINY ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ θεωρεί δεδομένο ότι η Ελλάδα είναι ευρωπαϊκή και δημοκρατική χώρα στην οποία οι επιχειρηματικές δραστηριότητες ασκούνται και αναπτύσσονται μέσα σε ένα ξεκάθαρο θεσμικό πλαίσιο που προδιαγράφεται από το εθνικό και κοινοτικό δίκαιο.
Η εταιρεία μας έχει τηρήσει και τηρεί όλες τις απαραίτητες και νόμιμες διαδικασίες που απαιτούνται για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία της, σύμφωνα με το σκοπό σύστασης και χορήγησης GOLDEN VISA σε υπηκόους τρίτων χωρών, όπως περιγράφεται στο σχετικό νόμο του υπουργείου Εξωτερικών.
Η DESTINY ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ συνεργάζεται από την πρώτη ημέρα σύστασης της με δυο επίσημα Πιστωτικά Ιδρύματα της χώρας, σεβόμενη πλήρως τους κανονισμούς λειτουργίας τους και έχοντας πάντα εξασφαλίσει έγγραφες εγκρίσεις χρήσης χρηματοπιστωτικών εργαλείων, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία.
Ειδικότερα, η χρήση των POS ήταν καθ' όλα νόμιμη και η κάθε συναλλαγή μέσω αυτών ήταν για νόμιμη αιτία και τελούσε υπό πλήρη διαφάνεια και έγκριση.
Σημειώνεται ότι η DESTINY ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ αποτελεί ανεξάρτητη επιχειρηματική δραστηριότητα του κ. Παπαευαγγέλου και ουδόλως σχετίζεται με την εταιρεία JUMBO.
Η DESTINY EΠΕΝΔΥΤΙΚΗ θα συνεχίσει να είναι σημαντικός άξονας παραγωγής και δημιουργίας με δραστηριότητες τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό σύμφωνα με τους σκοπούς ιδρύσεώς της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.